Bir sene önce bir sürücü kursuna yazıldım işten uykusuz vardiyamdan çıkıp gittim birincide kalmıştım sonra nasip olmayacak ya kursu iptal ettirmek istedim ettim bir sene sonra başka kursa yazıldım manuel A1 yerine otomatik A1 o oradan sınava girerek aldım bir sene sonra orada evrak kayıt işinde çalışan kız benim iş yerime güvenlik olarak gelmiş babasına ben o çocuğu gördüm kursta demiş hatta babası da aynı iş yerinde başka bölümde sohbetimiz var biraz benim kız seni görmüş kursta demişti ben de hangi kurs dedim bilmiyorum demişti sonra iş yerinde arkadaşımla denk geldik pasta kesme durumu vardı şirketin o sıra denk geldi arkadaşım bak dedi bizim Ömer abinin kızı bu kız da hemen oradan dedi işte ben dedi seni kursta gördüm ben de dedim Uğur mu evet dedi o kurs sonra ben Cihandan aldım ehliyeti dedim hayırlısı olsun dedi ben de seni tanımıyorum ama denk gelmiştir kursta dedim arkadaşım da muhabbet olsun diye kaç sene çalıştın orada falan filan dedi ehliyetin var mı dedi var dedi ben de B mi dedim evet dedi sonra konuşmadım belki denk gelince konuşurum bu ikidir hem babasına hem de yüzüme söylemesi belki bir anlam ifade etmiyor da olabilir öylesine ha burada da tanıdık varmış da diye de düşünüyordur diye düşünüyorum kur mu yapıyor ya da bilemedim
3 ay
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat