Mesaj atsam mi, yoksa boşversem mi?

Gittiğim bir dans kursu vardı, kadın erkek karışık dans edilen partnerli. Orada bir kadın vardı benden 5 yaş büyük ama enerjisi güzel. Neyse ilgili gibiydi bana ama benim de kafam karışıktı o dönem birkaç kişi bana ilgi gösterince kafam karıştı onunla fazla ne bir sohbet ya da bir ilerleme gösteremedik. Sonra ben kursu bıraktım. Şimdi baktım gruptan ayrılmış. Ben kurstan ayrılınca beni sınıf grubundan çıkardılar ama herkesin olduğu dans geceleri grubunda vardım. Neyse bunu unutamadım ama tekne turuna da gelmişti enerjisi güzeldi ilgisi de. Şimdi yazsam mı diye düşündüm. Sonra tanımaz seni. Unutmuştur. Reddeder. Soğumuştur. Engeller falan diye kendimi çekiyorum. Bir yandan da ya yazarsa diyorum. Aslında hatırlamaz beni ama kendimi hatırlatacağım. En azından konuşacağım aynı kurstaydık diye. Acaba ilk mesaja ne yazsam? Sade bir merhaba yeterli mi, yoksa merhaba, gruptan ayrıldığını gördüm yazayım diye açıklama yapmak mı? Bu arada WhatsApp grubu bu bahsettiğim. Instagram değil. Numarasına direkt WhatsApp'tan yazacağım. Diğer yandan da salla boş ver diyorum ne yapayım?

Kaybetcek birşeyin yok yaz gitsin içinde kalmasın en fazla engeller seni yoluna bakarsın
Yazma boş ver unutmuştur seni. Okadar ara verdin dönmez kolay kolay
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
2 ay
Merhaba yazdım sadece. Oda merhaba kimsiniz yazdi. Kendimi tanıttım. İyiyim emre sağol yazdı 🙂🙂 bişey daha yazdım görmedi ya da görüldü attı anlamadım. Bundan sonra ne yapmalıyım nasıl devam etmeliyim. Dediğiniz gibi etkinlik planlayıp buluşmayi düşüncem
Güncellemeler
2 ay
Arkadaşlar kız görüldü attı ve artık konuşmuyoruz 😅😆🤣
Güncellemeler
2 ay
Güncelleme gelsin. Dün yazdi beni konsere çağırdı bakalim bundan sonra nasıl ilerleyecek. Dans geceleri olursa haberleselim dedi. Instagram ekledim. İletişimi kaybetmemek için
Mesaj atsam mi, yoksa boşversem mi?