Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
2 ayİyi ama bir tık kıllı görünüyor sadece. O da çok önemli değil
161 Yorumla
Soran2 ayAslında bu denki değil de resimdeki kontras ayarıyla oymadım bölgeler ile
- 2 ay
Neden oynadın ki
Soran2 ayDaha sert dursun diye sadece 🤣 gözüme güzel göründü o şekilde
- 2 ay
Pauahhahh abicim ayıp değil mi ya burada özelinizi paylaşıyorsunuz reklam oldun herkese
Soran2 ayKimse görmedi görsede tanımadı tanıyan 3/5 kişi olur zaten onlarda arkadaşlarım
- 2 ay
Maşallah kaç kere paylaştın vücudunu tanıyacak kadar biliyorlar
Soran2 ayİki ya da üç defa ama onlar normal şartlarda da görüştüğüm insanlar olduğu için tanırlar dedim
Soran2 ayEmin ol şu sitede çok eskiyim yaşım 31 düşün üye olduğum da genç idim profil isminden de anlarsın 🤣🤣
- 2 ay
Ben buraya ilk defa 17 yaşında geldim. Nickin ne?
Soran2 ayGenç diye linkim sen düşün 🤣
Soran2 ayBir anda gizli olduğumu unutmuşum
- 2 ay
Sen şimdi söyleyince bana da tanıdık geldi de ondan
Soran2 ayBen de baktım aslında profiline şöyle bir ama belki bir soruda falan denk gelmişizdir arkadaş değiliz🤣
Soran2 ayOlsan kesin tanırdım
- 2 ay
Bin tane hesap açtım ben buna gelene kadar
Soran2 ay🤣🤣🤣 ilk ve tek hesabım
- 2 ay
Çüş ya sen daha önce de böyle sorular soruyordun sanki fotoğraftan hayal mayal hatırlıyorum cevapta vermiştim hatta. Ergen olduğum döneme denk geldiyse maymun diye dalga da geçmiş olabilirim emin değilim
Soran2 ayEğer ki öyle bir şey dedi isen ayıp etmişsin ama ergenliğine verelim 😇 bak şu an da maymun demedin sadece kıllı görünüyorsun dedin babyface seviyorsun sanırım 🤣
- 2 ay
Hayır, erkeksi severim de bu kadar kıllı da değil tabii ki. Tercih meselesi ama karakterini sevdiysem “a sen kıllısın olmaz” diyip konuşmayı kesecek halim yok hahah
Soran2 ayTercih meselesi tabiki de zevkler ve renkler olayı
Soran2 ayBak yukarıda birisi daha geldi mesela şala yapıyor 🤣 kazak mazak
- 2 ay
Aynen genç
- 2 ay
Hahahahah kaç yaşında
Soran2 ay18/24 diyor ama 17 olabilir 🤣
- 2 ay
Ben değilim ama keşke olsam pöff yaşlanmak istemiyorum
Soran2 aySaçmalama 25 yaşındasın nasıl yaşlısın
- 2 ay
Yaşamına ne sığdırdığınla alakalı geriden geliyorum
Soran2 ayNeler sıgdırdjn bakalım anlatmak istermisin
- 2 ay
Bir şey sığdırmadım işte yapmak istediğim çok şey vardı haha
Soran2 ayYapabilirsin de bence neler var
- 2 ay
Mesela dışarıda sabahlamak isterdim. Kamp yapmak isterdim. Yamaç paraşütü yapmak isterdim. Dünyayı gezmek isterdim. Bir de bir kereye mahsus sarhoş olmak isterdim. Aşık olmak isterdim. Liste kabarık baya
Soran2 ayAşk hariç hepsi zevkli haberin olsun
- 2 ay
Olumlu olumsuz her şey seni sen yapan şeyler zaten. Boş ver en azından aşık olabilmişsin
Soran2 ayDefalarca kez dışarıda sabahladim paraşütle atlaması ayrı bir zevk bildiğin adrenalin patlaması yaşıyor gibisin sarhoş olmak dersen zaten sarhoş olduğum günler dışarıda sabahlamıştım🤣
- 2 ay
Ya bir de şu ip bağlayıp aşağı atlıyorlar, mancınıkla seni fırlatıyorlar falan onu da yapmak istiyorum. Güvenli olduğu sürece bu tip adrenalinlere bayılıyorum
Soran2 aybungee jumping mi mancınık ne 🤣 taşmısın sen 🤣🤦♂️
- 2 ay
Hahaha ya karadenizde görmüştüm de çok hoşuma gitmişti. Yani oturuyorsun, seni geriye doğru çekiyorlar lastikle. Sonra bir anda bırakıyorlar aşırı eğlenceli😂
- 2 ay
Ya böyle ölüyormuşsun gibi ölüme yakın deneyim gibi nasıl bir şey olduğunu merak ediyorum o yüzden hoşuma gidiyor bu tip şeyler
Soran2 ay🤣🤣 Karadeniz ise olur hepsi olur bulunduğun ilde yokmu böyle şeyler
- 2 ay
Yok ya Edirne’de yapabileceğin en riskli aktivite korku filmi izlemek için sinemaya gitmek
Soran2 ayHahaha edirneli misin ve sarhoş olmadın öyle mi
- 2 ay
Hayır. Urfalıyım, İstanbul’da yaşıyorum ama Edirne’de okuyorum ahah Ayrıca yanımda güvenilir biri olmadan asla sarhoş olmam, şu an hayatımda o güvene sahip biri de yok zaten
Soran2 ayUrfayı severim güzel yer ben edirnelisin zannettim şivesine bayılıyorum oranın da evde sarhoş ol
- 2 ay
Kendime de güvenmiyorum yanlış bir şey yaparım diye hahah ya burada o kadar çok şive yok, küçük yerlerde vardır büyük ihtimalle.
Soran2 ayYanlış ne yapabilirsin ki
- 2 ay
Her şey olabilir pencereden aşağı atlayabilirim kapıyı açıp dışarı çıkabilirim, telefonumda birilerine saçma sapan mesajlar atabilirim. Çok risk var
Soran2 aySen baya tehlikelisin ama çok da eğlenceli 🤣
- 2 ay
Bilincin yerinde değilken başına her şey gelebilir yaparım demiyorum ama olasılıkları görmezden gelemeyiz hahah
Soran2 aySen mümkünse içme içersen de yanında çok güvendiğim bir insan olsun ve biraz da güçlü kuvvetli olsun sana karşı koyabilsin
Soran2 ayBana 40 dakika musade sonrasında gene buradayım kaldığımız yerden devam ederiz 🤝
- 2 ay
Ya alkol seven biri değilim. Kırmızı şarap ve rakı denemiştim ama çok kötüydü. Bira da idrar gibi kokuyordu. Sadece o bilinç bulanıklığını yaşamak istiyorum, nasıl bir his öğrenmek istiyorum. Tabii daha zamanı var kız arkadaşlarımla yapsam kesin videomu çekerlerdi o yüzden kimseye güvenmiyorum ahahha
Soran2 ayAaaa bak öyle de mükemmel oluyor çeksinler hatıra kalır sana da
- 2 ay
Hayır rezil olacaksam da kendimle olayım gerek yok😂
Soran2 ayBöyle şeylere takılma gerçekten çok eğlenceli oluyor haberin olsun
- 2 ay
Güvensem zaten bir önemi yok takılacağım şeyler değil
Soran2 ayGüven problemin mi var
- 2 ay
Benim problemim yok, insanlar güvenilir değil ahah
Soran2 ayAma sen de biraz çekiyorsun kendini belli
- 2 ay
Hayır aksine given duyduğumda insanlara samimi yaklaşırım ama genel olarak bu samimiyetim hep ihlal edilmiş ve eziklik olarak görülmüştür. O yüzden daha çok kendimi geri çekmeye çalışıyorum, daha sınırlıyım. Kendimi ve hayatımı paylaşsam da duygularımı birine açmam. Çünkü hep hayal kırıklığı yaratıyorlar. Şu an kendimi sıfırladığım bir dönemdeyim
Soran2 ayUmarım doğru yolda doğru insanlar ile devam edersin
- 2 ay
Umarım sen dee
Gizli Üye(25-29)2 ayLazer şart
127 Yorumla
Soran2 ayAdımız çıkar etme eyleme 🤣 hem öyle lazer yok bizim buralarda 🤣🤣
Cevap sahibi2 ayAyıp değil gittiğim yerde erkek müşteri çok geliyor
Soran2 ayOnun için demiyorum ben cubuti de yim nasıl gideyim yok ki öyle bir yer 🤣🤣
Cevap sahibi2 ayOra nete
Soran2 ayDoğu Afrika 🤦♂️ kızıldeniz ile adem körfezi kesişme noktası ne alaka diyeceksin şiödi eminim meslegim içabı geldim son 1 ayım kaldı döneceğim
Cevap sahibi2 ayElin Afrikasında ne iş yapıyorsun
Soran2 ayAskerlik 🤣
Cevap sahibi2 ayKolay gelsin
Soran2 ayTeşekkürler
Cevap sahibi2 ayAboo ne gömmüşler
Soran2 aySende mi gömecek misin 🤣
Cevap sahibi2 ayYok ya sadece lazer dedim
Soran2 ayTamam dönünce gidelim nereye gideceğiz İzmir'e döneceğim 🤭🤔
Cevap sahibi2 ayİzmir bilmiyorum benim gittiğim yer güzel bal dök yala olursun 😀
Soran2 ayÖyle fantezilerin mi var 🤣🤣
Soran2 ayorada yapıyorlar mı öyle şeyler
Cevap sahibi2 ayNe yapıyorlar
Soran2 ayBal dök yala demişsin onu diyorum 🤣 öyle mi yapıyorlar seans sonunda
Cevap sahibi2 ayKocam yapıyor onu
Soran2 ayHmmm nasıl bir şey ile karşı karşıya kaldım merak ettim
Cevap sahibi2 ayTeşekkürler
Soran2 ayHer zaman 😂💪🏽💪🏽
Soran2 aySonuçta lazer merkezine götüreceksin
Cevap sahibi2 ayGötürcem gel sen gıkın çıkmasın ama 😀
Soran2 ayNeden ki ne yapıyorlar🤔🤔
Cevap sahibi2 ayGidince görürsün heyecanı kaçmasın
Soran2 ayNereye gideceğim onu bile bilmiyorum ki 🤭🤭
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 💫
Vücudun gerçekten güçlü ve atletik görünüyor, belli ki emek vermişsin 💪 Kas yapın güzel, özellikle omuz ve göğüs kısmın belirgin. Bir tık daha yağ oranı düşerse karın bölgen daha çok ortaya çıkar, hoşuna gidiyorsa o tarafa odaklanabilirsin. Tarz konusunda da spor giyim sana çok yakışır gibi duruyor ✨ Kendini iyi hissettiğin her halin en yakışıklın unutma 💙 #BirAdımÖne ✨00 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Gizli Üye(25-29)2 ayBiraz yan dönsene
12 Yorumla
Soran2 ayDoneyim bir sonrakinde merak ettiğin ne
Cevap sahibi2 ayBelin
Kıyafet yok ki ne tarzı?
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayÖnce kazağını çıkarman lazım
01 Yorumla
Soran2 ayHava soğuk olmaz
2 ayFazla kas
11 Yorumla