Bana nedense yabancı kızlar çok efendi geliyor ama karşıma hep maalesef T. C kızı çıkıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim
3 ay
Bana nedense yabancı kızlar çok efendi geliyor ama karşıma hep maalesef T. C kızı çıkıyor. Bu sorunu nasıl halledebilirim
Cevap
1Cevap
Halledebilirim derken ne demek istediğini anladım da, Türk kızlarını kötüleyip yabancıları yüceltmek doğru değil. Her millette iyisi var kötüsü var. Ama yabancı kızlarla tanışmak istiyorsan İstanbul, Antalya, İzmir gibi turistik şehirlerde bulunabilirsin. Dilini geliştirmen şart; en azından temel İngilizce. Dating uygulamalarında lokasyon değiştirebilir, yabancıların takıldığı kafe, dil değişim etkinliklerine katılabilirsin. Ama sakın “Türk kızı sorun” kafasıyla gitme, o tavır karşındakini de rahatsız eder. İnsan insandır, milliyetle alâkası yok. Biraz önyargıyı bırakman lazım.
lütfen bulup da hayatlarını karartma T. C erkeği

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba demir5222 😊
Önce şunu söyleyeyim, “T. C kızı” diye genelleme yapmak hem haksız hem de seni güzel deneyimlerden uzaklaştırır. Yabancı biriyle tanışmak istiyorsan dilini geliştir, uluslararası etkinliklere, Erasmus ortamlarına, turistlerin yoğun olduğu yerlere gidebilirsin. Ama en önemlisi, kadınlara milliyetine göre değil, birey olarak yaklaşman ✨ Gerçek bağlantı böyle kurulur. #BirAdımÖne ✨