Kızlar Bir Adım Öne 2 ay Sitenin en iyi üyesi denilen @tezgah hakkındaki gerçek düşünceleriniz ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sitenin en iyi üyesi diye duydum, siz de onu çok mu seviyorsunuz @tezgah Güncellemeler2 ay Güncel Sitenin en iyi üyesi denilen @tezgah hakkındaki gerçek düşünceleriniz ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
M3rovha3lss Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 2 ay "sizde onu çok mu seviyorsunuz" HAHAJJAHSJWHSWJDHHDHWHSHSHDHDSHDHEJDJWKXJWKDJWKXJEKDJDKDJEJDHJSHDHD TEZGAH SENSİN 0 0 Yorumla
awesta4221 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 2 ay O kim, daha ben tanımıyorum. En iyisi falan değil 0 2 Yorumla Soran 2 ay En iyisi kızlar tanıyor onu @tezgah Yorumla awesta4221 2 ay Ne anlamda en iyisiymiş acaba Yorumla
koklerdevrim Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 2 ay Adı gibi tam bir tezgah herhalde, tezgah kim ya, ne düşüncemiz olabilir? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 2 ay Tanımıyoruz seni mk kendi kendine gelin güvey olma 1 1 Yorumla Soran 2 ay Ben o değilim hayranıyım onun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
"sizde onu çok mu seviyorsunuz" HAHAJJAHSJWHSWJDHHDHWHSHSHDHDSHDHEJDJWKXJWKDJWKXJEKDJDKDJEJDHJSHDHD TEZGAH SENSİN
O kim, daha ben tanımıyorum. En iyisi falan değil
En iyisi kızlar tanıyor onu @tezgah
Ne anlamda en iyisiymiş acaba
Adı gibi tam bir tezgah herhalde, tezgah kim ya, ne düşüncemiz olabilir?
Tanımıyoruz seni mk kendi kendine gelin güvey olma
Ben o değilim hayranıyım onun
Tezgah lan bu
Kim diyor onu 😂
Tanımıyorum
Tezgah lan bu
vay tezgah vay