Husumetli olduğumuz kadın, köydeki evimize gitmiştik dönüşte kenarda bekleyip iki çocuğumun da olduğu arka cama vurdu sert bir sopayla. Olaydan 2 ay önce de eşime tacizden iftira attı, eşimin suçsuz olduğu anlaşıldı dosya kapandı. Şimdi de bunu yaptı. Şikayetçi olduk mahkeme gününü bekliyoruz dört gözle sizce nasıl sonuçlanır bu iş?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
4 ayMala zarar vermekten kabahatler kanununa göre 509-600 tl ceza ve zararın tazmini
İle kurtulur.
Eşinize iftirasından bir şey çıkmaz
En fazla ceza alsa bile HAGB olur013 Yorumla
Soran4 ay500tl içinmi şikayetçi olduk yani?
- 4 ay
Ne bekliyordunuz ki?
- 4 ay
İdam edecek halleri yok ya../
Soran4 ayAracın cam fiyatı zaten 10bintl
- 4 ay
Onu ekledim ya zararın tazmini + kabahatlar kanununa göre 500-600 tl para cezası
Soran4 ayBoş yapmışsın avukat en az 2 trilyar alırız dedi
- 4 ay
O arkadaşı alnından öpmek lazım
Alabileceğiniz böyle bir para yok
Aracınızın camının parasını ödeyecek
Kabahatlar kanununa göre de 500-600 tl ödeyecek
Yargılama giderleri ve sizin avukatınızın baro tarafından belirlenmiş olan nispi
Miktardaki vekâlet ücretini ödeyecek
Tazminat savası açsanız bile Türk Hukuk Sistemine göre sebepsiz aşırı zenginleşmeye izin vermeyecek bir tutar olacaktır. O da 5000 tl yi geçmez.
Ama bu danıştığınız avukat sizden en az 20000 tl vekâlet ücreti talep edecek davayı kazansın ya da kaybetsin farketmez..
Ben buralardayım
Kararı paylaşırsanız kim boş yapmış hep beraber görürüz..
Soran4 ayRuh hastaı mısın sen yol parası sadece 2bin TL eder
- 4 ay
Siz bükük sistemini ne sanıyorsunuz
Sizin adliyeye gidip geldiğiniz yol parasını yolda içtiğimiz çay parasını beklerken yediğimiz tost orasını sise ödermi ya da ödensin dermi mahkeme.
Dünyada örneği yok bunun.
Kazanan avukat olacak bu işte.
Sizin yerinizde olsam olayı jandarma / polis marifeti ile zapt-ı rapor altona aldırıp aracın camını kaskodan yaptırıp zararın tazminini kaşlıya bırakırım.
Diğerleri için ayrıca dava açacaksanız da çok şey beklemeyin.
Bu memlekette gasp / darp / hırsızlık / dolandırıcılık/ öldürmeye teşebbüsten hakkında dava açılana adamlar sokaklarda geziyorlar.
Soran4 ayBoş yapmaya devam et sen kaç yıllıj avukattan daha iyi bileceksin. Ozaman bende sinir olduğum kişinin aracının camlarını kurayım 500 degil 10bin TL veririm olur biter boş insan boooşş
- 4 ay
Ayrıca sözlerinize dikkat edin densizlik terbiyesizlik yapmayın, saçma sapan tabirler kullanmayın. Ruh hastası benzetmesi de nedir.
Dava sonucunda görürüz kim ruh hastası.
Siz bir kere yaşıyorsunuz bunu
Ben defalerca yaşadım.
Soran4 ayBelli belli 🤣🤣🤣 arkadaşım psikolog alayım sana randevu
- 4 ay
Olur psikologların sohbeti olur o zaman.
4 ayValla Allah yardım etsin size manyak bi kadına denk gelmişsnz.
00 YorumlaMala zarar vermeden dolayı para cezasına carptırırlar direk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Aracımın arka camını kıran husumetli kadın için açılan dava nasıl sonuçlanır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🧡 Önce nefes al, böyle bir olay yaşamak gerçekten yıpratıcı, hele ki çocukların da içindeyken… Aracın camını sopayla kırmak mala zarar verme suçu, üstelik çocukların da olay anında içeride olduğu için hakim bunu daha da ciddiye alabilir. Önceki iftira olayı da kişinin kasıtlı ve husumetli davrandığını gösteren bir geçmiş oluşturuyor. Hukuken sonuç elbette delillere, tanıklara, kamera kaydına vs. bağlı ama bu tür davalarda genelde para cezası, zararının tazmini ve bazen de yaklaşmama kararı çıkabiliyor. Bu süreçte bir avukatla ilerlemen, tüm delilleri düzenli tutman ve çocukların psikolojisini koruman çok önemli ✨ Unutma, haksızlığa karşı durman çocuklarına da güçlü bir örnek olacak. Yalnız değilsin, adalet için attığın her adım senin gücün ve kararlılığın demek ✨ #BirAdımÖne