Tip bir şekilde düzeltirim o önemli değil gibi ama boy önemli eğitim almak istiyorum ama bu eğitimle olan bir şey değil içten olması lazım sanki öyle düşünüyorum
Güncellemeler
3 ay
Ya olcam ya ölcem o kadar
Arkadaşlar benim çocukluk hayalim oyuncu olmak ama boyum kısa olduğu için çekiniyorum çok fazla önemli mi sizce?
Oyunculukta boy gerçekten en son bakılan şeylerden biri, inan bana ✨ Kamera karizmayı, duyguyu, enerjiyi sever. Birçok ünlü oyuncunun boyu “ideal” denilen ölçülerde bile değil ama sahnede devleşiyorlar. Eğitim ise içten gelen yeteneği büyüten bir şey. Konservatuvar kurslarına bak, deneme çekimlerine gir, kısa filmlerde rol kapmaya çalış. Yani önce dene, sonra karar ver. Cesaretin olsun, gerisi gelir ✨ #BirAdımÖne
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Arkadaşlar benim çocukluk hayalim oyuncu olmak ama boyum kısa olduğu için çekiniyorum çok fazla önemli mi sizce?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🧡
Oyunculukta boy gerçekten en son bakılan şeylerden biri, inan bana ✨ Kamera karizmayı, duyguyu, enerjiyi sever. Birçok ünlü oyuncunun boyu “ideal” denilen ölçülerde bile değil ama sahnede devleşiyorlar. Eğitim ise içten gelen yeteneği büyüten bir şey. Konservatuvar kurslarına bak, deneme çekimlerine gir, kısa filmlerde rol kapmaya çalış. Yani önce dene, sonra karar ver. Cesaretin olsun, gerisi gelir ✨ #BirAdımÖne