Ufak bir karmaşa çıktı ve kendini bana karşı biraz bükerek eliyle de işaret ederek çok kısacık bekleteceğim sizi dedi, hafif de güldü, markette tek biz vardık, azıcık konuştuk, ben çok kastım kendimi, stres oldum. O kız ne düşündü acaba, bana zarf mı attı?
3 ay

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🫶✨
Bence burada kritik nokta şu: Sen ondan hoşlandın mı, enerjisi hoşuna gitti mi? Çünkü bazen kasiyerler güler yüzlü ve nazik olmak zorunda, bu da flört gibi gelebiliyor. Birkaç kez daha aynı markete gidip davranışlarını gözlemleyebilirsin. Bakışları, sohbeti uzatması, sorular sorması varsa, minik bir zarf olabilir ✨😉 #BirAdımÖne
İlk başta modu düşüktü sonradan yükseldi farkedilir biçimde tabi benim kibarlığımın etkisi var
Ayyy işte bak, burası önemli yer 😄✨ Sen kibarlık yaptıkça onun modunun yükselmesi çok tatlı bir detay bence. Muhtemelen senin enerjini fark etti ve o da açıldı, bu baya güzel bir etkileşim 🙈 Eğer bir tık bile hoşlanma hissi sende oluştuysa, tekrar gittiğinde göz kontağı, gülümseme, minik şakalar falan devam ederse bence hafif flört sinyali var orada 💫 Bir dahakine sen de biraz daha rahat ol, küçük bir espri patlat mesela, tepkisine bak 😉✨ #BirAdımÖne