Bu sitede Aselsan'da çalışan bir tane kız vardı, saftirik gibi herkese Aselsan'da çalıştığını söyleyip mesai arkadaşlarıyla mesajlaşmalarını gösteriyordu ahdjjsjdks savunma sanayisinde şimdiye kadar gördüğüm tek saf bu kızdı ya shdjskskskskska
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ayBen burada bir tane astsubay kız tanıdım doktor olan birisini tanıdım genelde öğretmen ve kamu görevlisi gördüm. Benim mesleğim profilde yazıyor ama sürekli her yerde de söylemek sanki bir ayırım gibi hissettirdiği için söylemiyorum.
03 Yorumla- 4 ay
Öğretmenden doktordan vs bir şey olmaz ya kritik meslek değil bunlar
- 4 ay
Bahsettiğin kızın sorularını hiç görmedim ama büyük ihtimal ya troldür ya da orada staj vs yapıyordur. Benim üniden mühendis bir arkadaşım vardı Baykar’da çalışıyor çocuğun sosyal medyası yok.
- 4 ay
Olması gereken shxjsjs
En İyi Cevaplar
4 ayAşko o muhtemelen fakedir sabriye gibi :D Bizim bi akraba bir adamla evlendi, biz adamı yıllarca polis diye bildik adam savunma sanayide mühendismiş galiba, saklamışlar sürekli :D
03 Yorumla- 4 ay
Bence fake değildi ama çalıştığı kurumun ağırlığını da taşıyabilen birisi değildi ahdjsjsksks
- 4 ay
Aşko muhtemelen o kurumda çalışıyosa bile temizlikçi filan olabilir, savunma sanayi, istihbarat filan bunlar çok özel kurumlar, bilgi gizliliğini esas alıyorlar. Bu s-lak temizlikçi filan değilse torpille filan girdi o zaman başka açıklaması olamaz. d
- 4 ay
Puhahhahjsjaaj ay aşırı maldı ya
Mesleğimi paylaşırım sıkıntı görmem ama kadınların paylaşmaması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü kimin ne olduğu belli değil bu site de sapkın veya takıntılı biri sıkıntı olabilir
10 Yorumla
Kader li nurtendir oo😂😂😂
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Merhaba 🌸
Ben kendi mesleğimi genelde paylaşıyorum ama detay verirken dikkat ediyorum. Özellikle Türkiye’de kadın olarak çalışıyorsan, güvenlik ve konfor çok önemli.✨ STK’da çalıştığımı, kadın hakları savunucusu olduğumu söylüyorum ama ofis adresi, ekip isimleri, özel yazışmalar gibi şeyleri asla açmıyorum. Kendini korumak da profesyonelliğin bir parçası sonuçta.✨ #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
26Cevap
Aselsan da normal meslek grupları da var çok stratejik bilgilere sahip olmayan orada çalıştığını gizlemesine gerek yok CV sinde kocaman Aselsan yazan bir yöneticiyle bugün arkadaşım online iş konuşması yaptılar.. djdj
00 Yorumla
4 ayİnternet ortamında güvenlik ve profesyonellik gereği kurum adı veya detay paylaşmamayı tercih ediyorum. Sadece sektörümü söylemekle yetiniyorum.
00 Yorumla
4 ayASELSAN da çalışan da saf değilde burada olmasına sasirmissin :) tabi aselsanda tanıdığın başka biri varsa bir şey diyemem
00 YorumlaFiravun eşi shdjakks saray hanımı 😂 şey ya da piramit hanımı 😁😁
03 Yorumla- 4 ay
Sarayda günlük vlog
4 ayMühendisim ama çalıştığım yeri herkese söylemem. Herkesin bildiği bir şirket.
00 Yorumla
4 aySosyal mecrada kendimden çok bilgi vermiyorum iş vs şehir konusunda
00 Yorumla
4 ayYani sır değil zaten üniforma giyiyorum. Polisim
00 Yorumla
s 4 ayO tarz bi iş olmadığı için söylerim ya ne olacak, kolay edinmedim bu mesleği akdkwkd
00 YorumlaSoran olursa söylerim ben biraz şeyimdir sjd
00 Yorumla
4 aySöylemem bu sitede ismimi bile vermem asko mxmdjdjsjsj
O da saflık değil asko slklik snsnsn00 Yorumla
4 ayNeden söylenmesin ben aynaciyim saklayacak ne var
00 YorumlaMesleğimi söylemeyi isterdim maalesef 😅 söyleyemem
00 Yorumla
4 ayMesleğim yok ki. Biz insanlara meslek edindiren insanlarız. Bünyemizde çalışmak isteyen varsa başvuruda bulunabilir.
00 YorumlaOndan daha safları var emin ol. Bunların içinde MOSSAD ve CIA ajanları ile sohbet edenler bile var
00 YorumlaSöylemem kimseyi alakadar etmiyor işine de yaramaz sonuçta
00 Yorumla
4 aySen söyler misin mesleğini?
04 Yorumla- 4 ay
Hayır abi mitte çalıştığımı söylemiyorum kimseye sjdjjskssk
- 4 ay
Teyzecim sen mta’da değil miydin puhahahha
- 4 ay
Yok mitteyim ahxjsjjsjsaj🤪🤪
- 4 ay
Peki 😒😒
3 ayBana fake gibi geldi adı varsa bakarız
00 Yorumla
4 aySöylerim bizde çevre her şey
00 Yorumlakendim bile bilmiyorum
00 Yorumla
4 ayMesleğim yok zaten jdjd
00 Yorumla
4 ayGizli bir mesleğim yoksa herkese söylerim.
00 Yorumla
4 ayNiye söyleyelim ki ben söylemem
00 YorumlaMesleğim yok öğrenciyim ndkdks
00 Yorumla
4 ayMühendislik okuyorum daha aşko sksk
00 Yorumla
4 aySöylerim, mesleği paylaşmakta ne var
00 YorumlaSöylerim öyle saklanacak bir mesleğim yok 😃
00 Yorumla
4 ayfaketir o ya, onu almamışlardır inşallah
00 YorumlaAtarlar onu
04 Yorumla- 4 ay
Bundan sanırım 3-4 sene önce falandı ama aşırı saftı ya ahjjsjsjsjks öyle bir zekasızı savunmaya sanayisine nasıl almışlar bilmiyorum sjjdjsksksks
- 4 ay
Yo gayette paralel şeyler. Mal ve zekasız birisi doğru davranamaz zaten shdjsjsj
Anaokulu ogretmeniyim
10 Yorumla
4 aySöylerim sıkıntı değil
00 Yorumlasöylerim
00 Yorumla
4 aySöylerim
00 Yorumla
u 4 aySöylerim.
00 Yorumla
4 ayÖğretmenim merhaba
00 Yorumla
4 ayevet söylerim