En hızlı çözümü başkalarının sorularına cevap yazmak, soruya ilk sen cevap verirsen daha yüksek xper puanı alırsın, eğer senden önce yazan başkaları olursa bir kaç puan daha düşük alırsın. En hızlı yolu bu birisi soru sorar sormaz hemen yorum yap.
Yaa o yüzden mi ben soru sorar sormaz cevaplamaya geldin vay çakal vay peki teşekkür ederim yardımın için ee soruları nasıl yakalayabiliyoruz hemencecik
İstişare birine danışma fikir alma anlamına geliyor istiare ise benzetmenin tam ögelerini kapmıyor eksik söylüyor benim söylediğim gibi çakal gibi kurnazsın demedim sonuçta çakalsın dedim ondan dolayı benzetme yani teşbih sanatından ayrılıyor
Bende insanları araştırmayı ve gözlemlemeyi severim, bir yere misafirliğe gittiğimizde bir insanın ne konuştuğunu dinlerken bir yandan da bütün davranışlarını ve hislerini anlamaya çalışırım mimiklerini hareketlerini vs.
Maalesef öyleler cidden. Şimdi istek atınca otomatik olarak özele geçeceğiz hiç gereği yok bence böylesi çok daha iyi ne de olsa bi süre konuşup keseceğiz yolları boşa zaman kaybı.
Birincisi, buradan konuşacağız ardından tanışacağız sohbet vs ilerleyecek ne gereği var yeni birini tanımanın ben de genelde bu kafa yapısındayım.
İkincisi, her insanla tanışmak istemem çünkü bazı insanlar istisnadır bir insan insana hayatta 100 insanın öğretemeyeceği bir şeyi ogretip ders verebilir ne de olsa dünya burası.
İlki ile kesinlikte aynı kanıdayım. Ee ikincisinde de haklısın gene dünyadaki her şey insanlar için yaratılmıştır keza insanlar da öyle lakin bana hep acı bir ders verdiklerinden dolayı tanıma hevesim de kalmadı diyebilirim bir insan seni doruklara da çıkartabilir ordan jet hızıyla düşürebilir de ee bu da ona verdiğin değerle doğru orantılı tabii. Değer vermediğin insana da neden değerli vaktini ayırasın de mi?
Ama şöyle bir şeyde var birini tanımadan önce nötrsğn ondan önce ne tam anlamıyla mutlu ne de mutsuzsun ve tanıdıkça beklentilerini karşılıyorsa içten içe bir sempati besliyorsun sonra o beklentiler zamanla yerle yeksan oluyorsa o nötr olan halin bi anda mutsuz oluveriyor işte bunu anlamıyorum insanlar mutlu olmak için sebep arıyorlar ama mutsuz oladabilirler kumar gibi yani çok riskli bir şey neden kendi ellerinle kendini mahvedesin ki hiç risk almadan konfor alanından çıkmamak da korkaklık değil midir offf ben çok kafa açarım ya
Sen yazılımcı olduğunu neden söylemedin başta hayırdır mit ajanı falansın de mi sen nasıl güveneceğim ki ya şimdi istesen adımı sanımı yerini adresimi her şeyi bulursun de mi sen offf olm tırtstım ya
Erkekler Ne Diyor
Öyle birisi yok
Yoksa yazma olanlara sorumu
Niye yazmak yasak mı
Kim sorusuna yok yazmak yasak
Adanalıda bir kadın vardı o olur
Bir değil birden fazla vardı İdil’i mi diyorsun
Hayır İdil değil, ismi Esraydı bir de maraz Ali'nin kardeşi vardı güzel kadındı ikisi de.
Yeniyim burada yeni soru sorucam da Xper 3 seviyesine ulaş diyor nasıl olacak anlatsana bi
En hızlı çözümü başkalarının sorularına cevap yazmak, soruya ilk sen cevap verirsen daha yüksek xper puanı alırsın, eğer senden önce yazan başkaları olursa bir kaç puan daha düşük alırsın. En hızlı yolu bu birisi soru sorar sormaz hemen yorum yap.
Yaa o yüzden mi ben soru sorar sormaz cevaplamaya geldin vay çakal vay peki teşekkür ederim yardımın için ee soruları nasıl yakalayabiliyoruz hemencecik
Çok ayıp çakal deme, sorular kısmına gel sayfayı yenile ilk sorulan soruya yaz.
Rica ederim ne demek
Ne var ki çakalda nesi ayıpmış yani kurnaz anlamına gelir istiare yaptım burada edebiyatta kullanılan sanat dallarından biridir yani.
İstiare mi, ilk defa duydum onu istişare ile karıştırdım. Elbette çakal o anlama geliyor uyanık deseydin daha makul olurdu çakal hanımefendi. 🙂↕️
İstişare birine danışma fikir alma anlamına geliyor istiare ise benzetmenin tam ögelerini kapmıyor eksik söylüyor benim söylediğim gibi çakal gibi kurnazsın demedim sonuçta çakalsın dedim ondan dolayı benzetme yani teşbih sanatından ayrılıyor
Hoş edebiyatla haşır neşir olmayan birine bu sözlerim ancak “ne edebiyat yaptın” olur da olsun o kadar
Bana böyle şeyler aktaran insanları çevremde tutmayı severim, etrafımdaki insanlara bilgi aktarıp bilgi almak hoşuma gidiyor.
Yok öyle demem ağzına sağlık sağ ol var ol
Demek ki bu noktada diğer insanlardan ayrılıyorsunuz uyanık beyefendi
Rica ederim ne demek her zaman
Teşekkürler :')
Hangi bölümü okudun
Bölüm okuduğumu kim söyledi? Yani tabi yaşına bakılırsa senin okumuş ya da okuyor olman muhtemel.
Evet benim tarafımdaki düşüncelerinde haklısın, ben hiç yaşına bakmadan sordum bilgili ve olgun konuşuyorsun çünkü.
Teşekkür ederim yani olgunluk tartışılır tabii ama insanları gözlemlemeyi araştırmayı seviyorum hangi bölümdü peki senin
Bende insanları araştırmayı ve gözlemlemeyi severim, bir yere misafirliğe gittiğimizde bir insanın ne konuştuğunu dinlerken bir yandan da bütün davranışlarını ve hislerini anlamaya çalışırım mimiklerini hareketlerini vs.
Benim bölüm çok farklı konuştuğum kelimelere göre
Ne güzel araştırmak incelemek güzel şeyler tabii ya farklıdan kastın ne peki bu özelliklerinden tamamen ayrılıyor mu yani
Evet tam olarak öyle oluyor.
İnsanları merakta bırakmaktan zevk mi alıyorsun
Bir bakıma öyle diyebilirim :')
Sen bilirsin
Ben bilirim tabi sen mi bileceksin hanımefendi 😌
Hayırdır yani sen kimsin iki soru soruyoruz söylemiyorsun devlet sırrı mübarek.
Ya şakasına diyorum farklı işlerle meşgulüm
Bana istek atar mısın
Yani birçok kıza istek attığın için hakkın bitti ve atamıyor musun
Hayır sen gizli kullanıcı olarak soru sorduğun için senin profiline erişemiyorum :')
Farklı işlerden kastın ne mafya mısın doğruyu söyle
Tamam olur öyle şeyler yani yeniyiz sonuçta müdavimi değiliz buranın
Yok yav ne mafyası çevresine vatanına faydalı bir Türk genciyim
Bizde çetelesini tutuyorduk zaten
Öyleysen helal olsun kaldı mı senin gibi babayiğitler etrafta eşref tek diye geziniyor ağzı süt kokan bazı cinsler
Ee yani tabii öyle çok telefonda takılmamalı insan
Eşref denen şeyi izlemedim daha bizim TR gençleri ergen ne yapacaksın
İstek atmayı biliyor musun
Maalesef öyleler cidden. Şimdi istek atınca otomatik olarak özele geçeceğiz hiç gereği yok bence böylesi çok daha iyi ne de olsa bi süre konuşup keseceğiz yolları boşa zaman kaybı.
Öyle mi diyorsun :')
Öyle tabii
Evet bir yandan hak veriyorum sana, bir yandan da hak vermiyorum.
İkisini de detaylandırır mısın rica etsem
Birincisi, buradan konuşacağız ardından tanışacağız sohbet vs ilerleyecek ne gereği var yeni birini tanımanın ben de genelde bu kafa yapısındayım.
İkincisi, her insanla tanışmak istemem çünkü bazı insanlar istisnadır bir insan insana hayatta 100 insanın öğretemeyeceği bir şeyi ogretip ders verebilir ne de olsa dünya burası.
İlki ile kesinlikte aynı kanıdayım. Ee ikincisinde de haklısın gene dünyadaki her şey insanlar için yaratılmıştır keza insanlar da öyle lakin bana hep acı bir ders verdiklerinden dolayı tanıma hevesim de kalmadı diyebilirim bir insan seni doruklara da çıkartabilir ordan jet hızıyla düşürebilir de ee bu da ona verdiğin değerle doğru orantılı tabii. Değer vermediğin insana da neden değerli vaktini ayırasın de mi?
Değer vermediğin insana neden değerli vaktini ayırasın değil mi?
Elbette senin hayatın senin seçimin istersen ayırabilirsin istersen ayırmazsın.
Ama şöyle bir şeyde var birini tanımadan önce nötrsğn ondan önce ne tam anlamıyla mutlu ne de mutsuzsun ve tanıdıkça beklentilerini karşılıyorsa içten içe bir sempati besliyorsun sonra o beklentiler zamanla yerle yeksan oluyorsa o nötr olan halin bi anda mutsuz oluveriyor işte bunu anlamıyorum insanlar mutlu olmak için sebep arıyorlar ama mutsuz oladabilirler kumar gibi yani çok riskli bir şey neden kendi ellerinle kendini mahvedesin ki hiç risk almadan konfor alanından çıkmamak da korkaklık değil midir offf ben çok kafa açarım ya
Hayırdır değer vermiyorsun diye vaktimi de mi ayırmayayım dedin ayıp be
Yok seni gayet iyi anlıyorum kafa açan kız candır gerisi patlıcandır
Yok ondan değil bildirimi düşmedi niyeyse
Ha yani kafa açıyorum öyle mi sağol ya
İyi öyle olsun madem
Açıkçası yeni insanlarla tanışırken bu kadar ince eleyip sık dokumuyorum, gelene hoş geldin gidene güle güle kafasında biriyim.
Ahhaha 😄
En güzeli valla ya kafa da rahat oluyor oh mis darısı başıma
Bir iki muhabbet et benimle çekersin bana :'))
Ediyoruz da daha çok sinir oluyoruz onu ne yapacağız
Hmm ona yapacak bir şeyimiz yok maalesef gülü seven.. su faturasına bakmayacak.
Ahahah su faturası nerden çıktı
Güllere su vermezsen ne olar :')
Bana istek atar mısın her mesaj geldiğinde iki sayfa aşağı kaydiriyorum el-insaf
Ahahahaahahahah şakacı seni
Söylesene ya hangi bölüm
Of çok sinir ettin var ya
Bölümüm at tımar ediyorum
Yakında da insan tımar edeceğim
Nasıl yani ne demek o
Eğitmek demek
Kimleri eğiteceksin ki
Atları ve egitilmeye ihtiyaç duyan güzel insanları.
Hayırdır öğretmen misin
Sen inatçı çıktın:)
Ee herhalde dalga geçiyorsun resmen at eğitmeniyim diyorsun ama gelip insan da eğitirim diyorsun olm sen ne ayaksın
Ben yazılım ile ilgileniyorum
Beni kandırdın mı yani
At eğitmeniydin hani
Şimdi sen istesen anonim birinin nerde olduğunu falan bulabilir misin
Kimse kendisinin nerede olduğunu söylemedikçe ilgilenmem
Ya anladım iyi bakalım
Peki ya sen ne yapıyorsun istek atmamak için direnmeye devam mı
Sen yazılımcı olduğunu neden söylemedin başta hayırdır mit ajanı falansın de mi sen nasıl güveneceğim ki ya şimdi istesen adımı sanımı yerini adresimi her şeyi bulursun de mi sen offf olm tırtstım ya
En başta neden söylemedin mesela
Çünkü pek kendimden bahsetmeyi sevmiyorum
Abartma niye senin adını adresini bulayım
Neden at tımar ediyorum dedin niye başka meslek demedin mesela
Belalım mısın
Nasl yanş belalın olanını mı buluyorsun
Ne bilim ya istesem bulma ihtimalin var mı peki
Hiç birininkin buldun mu
Niye geç yazıyorsun
Yok öyle bir şeye hakkım, hem onu yapamam yanlış olur.
Vay be aşık oldum
Sende aşık olmaya yer mi arıyorsun
Yo kim demiş
Daha ne kadar uğraştıracaksın beni :')
Dayanabildiğin kadar
Amacın beni uğraştırmak mı yoksa test etmek mi
Test edip ne yapacağım nikahıma mı alacağım
Senin işin belli olmaz 😄
Hadi uğraştırma beni
Aaa sen de hemen beni gelinliği hazır nikah masasında yarini bekleyen kızlar gibi sandın herhal
Hayır öyle sanmıyorum
Ne sanıyorsun
Normal insan
Yapma ua
Arkadaş nasıl bu kadar geç yazıyorsun
Bana yazacaksın oraya değil 😄
Bizden olmaz ya
Ya ben de neden olmuyor diyorum
Of rezil de olduk iyi mi
Ne olmaz
Yaa aaaaa
Evet rezil oldun 😳
Aşk sarhoşuyum ben aşşkkk
Yo hiçte bile nerem rezil
Gel söyleyeceğim neren rezil :'))
Bana arkadaşlık isteği gönder
Burdan söyle +18 konuşacaksan baştan söyle
Gideyim
Çok konuşmuşuz olm ya
Yav nereden çıkardın onu şimdi sabahtan beri bir şey söylemedim bile
Çok konuştuk tabi hele bak rezil ettin bizi tüm KS halkına
Çıkartırım ben erkeksin yalan mı değilsen söyle pinokyo gibi burnun uzasın sonra ahahaahshshshs
Ahahaha dur dur cidden şimdi herkes okuyabiliyor mu bu yazılanları
Zaten burnum 5 metre 😄
Evet okuyabiliyor tabi
Halk da bize meraklıydı zaten ey Ahaliii okuyorsanız ses verin
Boşuna mı istek at diyorum
Olsun 10 metre olsun
Tamam 10 metre olsun
Yok boşuna değil önce istek sonra foto sonra da gerisini Allah bilir
İstek at başka bir şey istemeyeceğim
Yok güvenemiyorum aşkımız buraya kadardı
Elveda Romeo aklımın bir köşesinde yarım kalan aşıklar listeme ekliyorum seni
Gece gece çattık
Hayırdır beğenemedin mi
Elveda Rumeli
Tabii sen böyle her istediğin yapan kızlara alışıksın de ni
Beğenmedim
Ahahahaahah hani juliet nerede
Evet ayaklarımı yıkayın diyorum yıkıyorlar tam tesisat
Julieti fırına ekmek almaya gönderdim
Hah işte tam bu sebepten ayrılmalıyız artıkkkk gitmelisin bu yerdennn saadet diliyorummm sana beyaz güllerdeeeenn
Oooo yani bir sürü kız var demek daha
Biri olmayınca diğeri Haa
Deli mi ne 😤😏
Konya ovası böyle genişlik görmedi arkdaşşş
YouTube da ara onu burada değil
Ben gidiyorum
Bay bay
esra bilgiç
Evlendi o
Afra sarscoglu
Simgeeee