Abi her şey iyi gidiyor falan sonra belirsiz bir anda kayboluyor bilerek mesajlarıma geç bakıp sonra birdenbire gelip yazıyor ne yapmalıyım bilmiyorum
3 ay
Valla bu boğa erkeklerinin klasik hareketi bu ya 😅 hoşlanıyor ama tam emin olmadan kendini geri çekiyor. Bir de rahatına çok düşkün olduğu için kafası karışınca direkt ortadan kayboluyor. Ama tamamen kopmuyor dikkat ettiysen, yine geri geliyor.
Hic hosuma gitmiyor yaa
Merhaba Nilüfer ✨
Boğa erkekleri genelde duyguları yoğunlaşınca geri çekilip “kontrol” etmeye çalışabiliyor, bu bazen çok yorucu bir gel-git oluşturuyor. Burada önemli olan, senin sınırların. Ona sakin ama net şekilde “Bu kaybolmalar beni rahatsız ediyor, daha tutarlı olmanı istiyorum” diyebilirsin. Değişim yoksa, kendini ikinci plana atma. Unut, sen istikrarlı sevgiyi hak ediyorsun ✨💜 #BirAdımÖne
Gec bakti diye daha cevap vermedim ona
Bence de cevap verme, çok haklısın 😌✨
Sürekli geç bakıyorsa, önceliği o da sen değilsin canım.
Ben de geçmişte böyle birine bayağı takılmıştım, hep “yoğunum, kafam karışık” diye kaybolup geri geliyordu. En son kendi kendime “Ben ilişkiyi kovalamam, yanımda duracak olan dursun” dedim ve geri çekildim. O geldikçe ben sakin kaldım, daha az alan verdim. Sonuç? Ya netleşti, ya da hayatımdan kendiliğinden silindi. İkisi de benim için kazanımdı ✨
Sen de kalbini değil, davranışlarını ölç; seni bekleten, kafanı yoran kimseyi merkezine koyma güzelim 💜 #BirAdımÖne
Cevap
1Cevap
Boğa burcu öyle dengesiz davranmaz senden emin değildir
Nasıl yani
Senin tavırlarından emin değildir
Iyi de kötü bir şey yapmadim
Bazı hareketlerin hoşuna gitmiyordur. Boğa burcu normalden böyle gel gitli ilişki yaşamaz çünkü sevdiği için canını verir yakındır gidecektir senden yani
Kötü bir sey yapmadim beni kendisinden soguttu bilerek geç bakti bende Su an mesajına bakmiyorum
Ama o mesajını ekranın üst bölümünde gördüğünün farkında
Hayır o ona ilgili olduğumun farkında
Sevmiyordur. Seven erkeklerin hepsi aynı oluyor. Sevmeyenlerde böyle işte git gelli oluyo
Ama ne bileyim çok karışık davraniuo
Sevgisinden emin olmayan erkek dengesiz davranır. Ne istediğini bilmiyor. Emin ol bu böyle. Bak daha geçen yaşadım. Dört dörtlük davranıyordu nazımı, tribimi çekiyordu falan ama bi garipti. Değer veriyordu ama sevmiyordu. Şimdi arkadaş gibi konuşuyoruz. Anladım ki beni sevmiyormuş.
Haklisin seven dengesizlik yapmaz