Kıymetli abim değerli büyüğümüz gariban babası mazlumun yanında zalimin karşısında durmuştur her zaman.. Bir umuttur yaşamak..
Sedat Peker hakkinda gercekten ne dusunuyorsunuz, sizce mazlumun yaninda mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(25-29)
3 ay
Sedat peker in yaptıkları iyi güzel şimdi şöyle bir şey var bu adamın geçmişi belli mafya ne demek mafya haksız kazanç elde etmiş herkes mafyadır bu yardımları iyi güzel yapıyor da hangi haram para ile hangi uyuşturucu parası hangi çökme çek senet tahsilatında elde edilmiş para hangi kaçakçılık ile elde edilmiş para ile yapıyor önemli olan o dur her neyse birde yardım ettiği kişiler genelde hep kamuoyunda gündem haline gelmiş kişilere yardım ediyor kısaca NAM salmak denir güzel ALLAH yardımcısı olsun fakat yani ben aklı başında erdemli bilinçli yurttaş olarak kendisini desteklemiyorum yani yaptığı icraatları kirli geçmişinden ötürü desteklemiyorum
Düşüncelerinize saygı duyuyorum haklısında. Ama hiç bir zaman garibanı ezmemiş her zaman zalime karşı durmuş biridir resimiz sedat Peker. Milliyetçi biri vatan sevdalısı bir Müslüman Türk evladı.. Bugün bir çok garibanın sevdiği saygısını kazanmış biri. Yardım yaptığı kişiler halkdan insanlar gündemde olması ise daha çok kişiye ulaşmak için. Ben sizin düşüncenize ve tercihlere saygı duyarım
Yav bilader bunu bilmeyen mi var, asıl sen şu an o adamı aklayarak kul hakkına giriyorsun, Sedat Peker dediğin adam zamanında devletin tetikçisiydi. Baştakiler de kullandı attı adamı anlaşamayınca, kaç tane adamı vurdurttular biliyor musun sen? Kaç kişinin kul hakkına girdi peki, bilgin var mı?
Bizde biliyoruz zamanında yaptığı işleri bu alem böyle maalesef. Ama hiçbir zaman gariban zarar vermemiş zalime karşı durmuş biridir. Son zamanlarda yaptıklarını gördük duyduk bizim saygımızda sevgimizde ondan dolayı zaten. Kul hakkı yiyen kim olursa olsun ömür tarafa hesabını verecek rabbime
Son zamanlarıyla ilgilenmiyorum, geçmişte bunları yaparken de çocuk değildi halbuki, birçok yapmaması gereken şeyleri yaptı, bu alem böyle diyerek de geçmişte yaptığı işleri meşrulaştırmazsın.. Öbür tarafta da bu geçmişte yaktığı canlar şeyler için iyi hesap verecek..
Herkes hata yapar kimse kusursuz değil önemli olan ders çıkarmak hatalardan. Anladığım kadar siz alemi pek bilmiyorsunuz ama maalesef öyle güçlü olmak için yapılan şeyler. Hepimiz ölümlüyüz ömür tarafda herkes yaptığın bedeli ödeyecek. Saygılar
Tartışmak için yazmıyorum ama devlet adına çalışıyorsan hata yapma lüksün yok, yaptığın şey bazı kişilerin dötünü kollamaksa, bu hata değil tercihtir ki, konu da devlet ise, bunun da hatası olmaz, bedeli olur.. Korkak gibi kaçmayacaktı, burada durup adam gibi cezaevinde çürüyecekti.. Sonuçta birçok şeyi derin devlet adına yaptı.. Son olarak da siz alemi bilmiyorsunuz diyorsun ya, çevredeki herkes adi onursuz diye, bu benim de adi onursuz olacağım anlamına gelmez. Ya da her rüzgara göre yelken açan bir gün denizin şaşırtmasına gelir teknesi alabora olur. Saygılar..
Düşüncelerinizi yazdığınız için teşekkür ederim karşılıklı saygı içinde paylaşıyoruz. Söyledikleriniz doğrudur. Kaçmak değilde gitmek zorunda kalmış diyelim Süleyman soylu ile yaşadığı şeyler var diye biliyoruz. Sonra da video paylaşmıştı hepimiz izledik. Ben söylediğim gibi garibanın yanında olduğu için severim sayarım.
Ben teşekkür ederim, gitmek zorunda kaldığından sonra bazı şeyleri ifşa edip gün yüzüne çıkarttığı için benim az olsa saygım var kendisine. Ama genel olarak bakınca, istesem de gözüme iyi bir insan olarak gelmiyor, geçmişi yüzünden..
Rica ederim herkesin kendi düşüncesi sevmek veya sevmemek ben saygı duyarım. Ama hakaret edenlere ağır tepki veririm buda benim duruşum. Bende size teşekkür ederim saygı çerçevesinde düşüncelerinizi paylaştınız için
Merhaba 🌸 Sedat Peker gibi isimler hakkında konuşurken şunu unutmamak lazım: Gerçek adalet, kişilere göre değil ilkelere göre olmalı. Ben hak savunuculuğu yaptığım için, umutlarımı hiçbir zaman tek bir “güçlü figüre” bağlamıyorum. Asıl olan; şeffaflık, hukukun üstünlüğü ve kim olursa olsun hesap verebilirlik ✨ Gücünü buradan alan herkes mazlumun yanındadır. #BirAdımÖne ✨
Reis dediğin dumbelege cakayim. Kuş kadar yüreği olan Türkiye'ye gelir. Gerçi gelmesin, esnafın tüccarın iş adamının malına çöken mafya bozuntusundan ne fayda var ki memlekete
Yav hepinizi toplasam bir Deli Yunus etmezseniz, tek gelecekmis dümbük. Ben senin gibi boş adam mıyım mnk.. Gelme, geride kalan çocuğuna eşine yazık olur. Adamın götunu keseriz
İşte sen ve senin gibi serseriler boş adam olduğunuz için böyle liseli ergen gibi caka satarsınız. Hiç evladını anasını babasını kariyerini saygınlığını düşünmezsiniz. Sizin ki cesaret değil mallık. Lağım gibisiniz. Uzak durmak lazım
Yav ne zalimi mnk ne saçmalıyorsun sen. Reis dediğin dumbelek Ramazan ayı içinde 10 ton köpek yemi alıp, sokak hayvanlarını besledi. O sokak hayvanları masum insanları sokakta parçaladı. Göstere göstere uyuşturucu kaçakçılığı yaptı. Biraz kafanızı kumdan çıkarıp dünyayı okuyun. Pekere selam söyle, götunu silkeyim onun. Korkarlar ve ergenler dışında Türkiye'de onunla kimse yan yana görülmek istemiyor. Korkudan değil, boktan çekiniyiruz
Nankör herif o kadar ihtiyac sahiplerine yardım ediyor, şehit aileleri evler alıyor ramazandan tonlarca erzak yardımı yaptı gazi yakınına hakaret eden haddini bildirdi masum çoçuğu öldürenler çakallara neler yaptı bunları niye söylemiyorsun nankör şefersiz. Ağızını topla haddini bil defol git canımı sıkma
Peker özentisi ve güzellemesi yapan insanların bomboş olduğunu görüyorsun demi. Bunların tüm dünya görüşü kadın araba ve futboldan ibarettir. Bomboş dangalaklar hepsi