Asla. Bir dönem işsizdir. İşe girmek için çabalıyor cidden azimli ise belki ama bu devirde para her şeyden öne gelmeye başladı. Hayatı idame ettirmek için çok önemli bu yüzden hayatını boşa geçirmiş birisi ile ömrümü kot kanat dönen sıradan bir eve hapsedemem. Ben nasıl çalışmak için didinip bir yerlere kendimi getirmeye çalışmışsın karşımdaki adamdan da bunu beklerim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
2 ayBence evlilikte iş statüsünden çok karakter ve ilişkiye verilen değer önemli. Tabii herkesin kendi tercihleri ve sınırları var. Açıkçası benim için sosyal konuşulurken farklılıkları anlamak ve karşılıklı destek daha kritik.
10 Yorumla
2 ayİş yoksa hayatta kalmak zordur gadası
12 Yorumla- 2 ay
teşekkür ederim
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 2 aykızlar paraya bakar
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 🌸
Ben işsiz bir erkekle evliliğe direkt “asla” demem ama şuna bakarım: Çalışmak istiyor mu, çabalıyor mu, sorumluluk alıyor mu? Boğaziçi’ndeyken işsiz ama deli gibi uğraşan bir arkadaşım sonradan harika bir kariyer kurdu, eşi de o zorlu süreçte yanında oldu. İş değil, amaçsızlık yorar. Yan yana yürüyebileceğin biri olsun, yeter ✨ #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
2 ayEvlilik sadece sevgi değil, aynı zamanda ortak bir hayatı ve sorumlulukları paylaşmaktır. Eğer kişi çalışmak için çaba gösteriyor ve azimliyse bu durum geçici bir süreç olarak görülebilir; ancak çalışma isteği ve amacı yoksa ekonomik zorluklar bir süre sonra ilişkinin yıpranmasına neden olabilir. Kısacası, iş durumundan ziyade kişinin hayata karşı tutumu daha belirleyicidir.
10 YorumlaEvlilik ciddi is, hayal urunu değil, koskoca insanlar olmussaniz eger sorumluluk sahibi olmalisiniz. Evlilik evcilik oynamak değildir, masrafli ve gelecege yonelik bir istir. Hem psikolojik, hem ahlaki, hem bedenen ve hemde ekonomik vs olarak hazir olman lazim. Fakir biriyle sevgili olursun ama evlenmezsin, paran yoksa nasi odicen dugunu aw kafaya bak hele birde bu insanlar kac yasinda insanlar basit basit sorular soruyonuz
10 YorumlaÇabası varsa evlenilir. Evlilik için maddi güç gerekiyor iki taraf için de.
11 Yorumla
2 ayİşsiz erkekle sevgili olunur ama evlenilmez evlilik maddi ve manevî bir boyuttur realist yaklaşmak gerekir..
30 Yorumla
2 ayEvlenilmez. Kendi geçimini sağlayamayan insanlar zaten evlenmemeliler. Evlenemezler zaten. İşsiz insan nerede yaşayacak kirasını faturalarını nasıl ödeyecek? Ev eşyası nasıl alacak?
10 Yorumla
u 2 ayÇalışkansa iyi bir içerik üreticisi olabilir dijitalde o şekilde sıcak bakılır. 🧐
10 YorumlaYani maalesef para olmadan bir evliliği yürütmenin zor olduğunu düşünüyorum o yüzden pek tercih etmem
00 Yorumla
2 ayBen seviyim evet her türlü her ot bok kabul dkdk
00 Yorumla
2 ayHayır
10 Yorumla
2 aySıcak bakmam
10 Yorumla
2 ayZor olur
10 Yorumlabakmazlar
10 Yorumla
2 aySıcak bakmam
10 Yorumla