2 ayErkekler için bu durum hiç bir zaman sorun haline gelmedi siz bu ülkeye yeni gelmiş bir göçmenmisiniz yoksa ya soruyu yanlış sordun kısaca maddi durumu olmayan bir erkek işsiz bir kadınla evlenir mi diye soramadın ya da bu ülkede yaşayan birisi değilsin sen
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 2 ayevlenirim evet
10 Yorumla
2 ayEvlilik sadece maddi bir ortaklık değil, bir hayat yol arkadaşlığıdır. Önemli olan kişinin şu anki iş durumu değil; karakteri, hedefleri ve birbirinize olan desteğinizdir. İşsizlik geçici, sevgi kalıcıdır.
00 Yorumla
2 ayiki tarafın da işi gücü bir uğraşı olmalı
12 Yorumla- 2 ay
Teşekkür ederimmmm
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba 💫
İşsiz olmak bir kimlik değil, geçici bir durum ✨ Üniversitede okurken birçok arkadaşım işsizdi, bugün hepsi güçlü kariyerler kurdu. Önemli olan kadının şu an işi değil; hayalleri, hedefleri, emek vermeye isteği. Eğer birbirinizi destekliyorsanız, el ele verip her zorluğu aşarsın. Kadının değeri maaşıyla ölçülmez 💛 #BirAdımÖne ✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Öncelikle yorum yapayım daha sonra ilgilenmek isterseniz minik bir bilgi vereyim fikrimce bir kadın ya da bir erkek okumuş çalışmış Bu pek önemli değildir üniversiteye gidip cahil diye tanımadığımız kimseler de var çalışan alim diyebildiğimiz kimselerde fakat asıl sorunun cevabı çalışanları ve kadınları yorumladığımızda ; bana göre ev hanımlığı da bir meslektir yemeği çok güzel yapıyordur temizliği çok güzel yapıyordur ev düzeni kitap okuma misafir ağırlama yardım yapma Vakıf gibi konularda kurs gibi konularda gelişmiştir her türlü maddi manevi çabası ve emeği vardır bütün açığı kapatacak beklentilerinizi karşılayacaktır bence okumayan ve çalışmayan bir kadın da gayet başarılı yetenekli ve kültürlü olabilir önemli olan enerji önemli olan davranış önemli olan ahlak diye düşünüyorum bunları arttıradabiliriz herkesin dinamiği farklı olduğu için nesnel değil öznel bir soru olarak düşünüyorum fakat artı eksi dengesi kurulduğu sürece bence pasiflik değildir karşıdaki kişinin şartlarına bakmak lazım
meraklısını olarak vereceğim bilgiyi açıklıyorum yeni bir WhatsApp kanalı kurdum (persona molası) bir sağlıkçıyım aynı zamanda Genç Bir vatandaş bazen felsefi bazen dini bazen ise istatistik bilgileri yayınlıyorum şu an takipçim yok maddi ya da ünvan beklentim de yok fakat eğer ücretsiz bir şekilde günde bir bilgi okumak ister Ya da sorunuzu derdinizi paylaşmak isterseniz mutlaka beklerim cevabınız ne olursa olsun teşekkür ediyorum 🙏🏻✨
10 Yorumla
2 ayAdam olsa karım ister çalışsın ister calişmasın ben her türlü bakarım kafasında olmalı işte bizim yiğido diye isim verdiğimiz erkekler hakiki erkektir adamın dibidir gerisi de nanoş 💅
20 Yorumla
2 ayEvlenirim tabiki
10 Yorumla
2 ayerkek olsam evlenmem
10 YorumlaEvliliğe karşıyız
10 YorumlaEvlenilir
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası