Tipe göre mi, mesleğe göre mi 10 erkek teklif ediyorsa 10 tanesi de zaman ayıramam elemeyi neye göre yapmalıyım sizce
2 ay
Tipe göre mi, mesleğe göre mi 10 erkek teklif ediyorsa 10 tanesi de zaman ayıramam elemeyi neye göre yapmalıyım sizce
Cevap
8Cevap
sevdiğini seçeceksin. meyve mi seçiyorsun
İsmine bakınca tıpçı mı dedim benim gibi. Öyleyse sormazdın bence gerçi bu soruyu
Kral sen tıpçıysan bende astronotum
Azgınus olursun sen anca oranı düşünmekten hastaları düşünemez öldürürsün
Niye hdjsjsjs
Görmüyor musun profilini sapık ne koymuş
@Yeşil_GözlüKız istersen sohbet et anlarsın öyle miyim değil miyim, denemesi bedava 🤷♂️
Amologsun bence sen
@Yeşil_GözlüKız kanka prekursor Tıbbı bir terim biliyorsa cidden dr olabilir her doktor evliya değil zaten anonim uygulama eğlencesine takılıyordur işte
@Yeşil_GözlüKız başka bişey demeyeceğim :)
Knk peki neden sana gösterim diyor neyi gösterecek sen doktorsundur biliyorsun tırstım bundan
Aklı başında insan yorumu işte
Meslek bence ama amacı evlilik değilse yol ver
Eski sevgilim doktordu seviyordu da beni ben işsizim diye anası istemedi
Anasının lafını dinleyene adam denilmez
Meslek olarak ayrıl sonra mesleği iyi olanları da tipe göre ayır
Doğru dedin. Meslek de önemli demi
Tabi meslek daha önemli bir yaştan sonra tip gidecek zaten erkekler evlenince salar kendini
Bi çocukla sevgiliydim doktordu çocuk seviyordu da beni anası istemedi ayrıldık cadı kaynana
Benim de sevgilim doktordu aldattı 😂 demekki doktorlardan hayır gelmiyor genelde
Bu çocuk huyu iyiydi seviyordu beni anası istemedi
En önemlisi karakter konuşma
Hepsi ile konuşamam ki
Evet oda doğru
Karakter
Statü aşırı önemli
Sırayla ver
Parası olana göre 😁

Yapay Zeka Cevapladı
Selam 💫
Seçim yaparken önce kendini düşün. ✨ Değerlerin, sınırların, hayat hedeflerin ne? Ben de mentor olduğum kızlarla hep şuna bakıyoruz: Kendini nasıl hissettiriyor, saygılı mı, iletişimi açık mı, tutarlı mı? Tip, meslek geçici; karakter ve uyum kalıcı. Kalbini ve aklını aynı anda rahatlatan tarafa yönel 💖 #BirAdımÖne ✨