Instada tanıştığım erkekler işim olmadığını öğrenince neden soğuyor, bir kadının çalışmıyor olması onlar için bu kadar mı önemli?

Instada takip atıyorlar eli yüzü düzgün olanları kabul ediyorum. Bu arada hesabım gizli ama influencer gibiyim. Dolu renkli ve donanımlı bir kişiliğim.

Önceden konuşmazdım ama şimdi DM'den yazanlara dönüyorum düzgünce.

Şu an çalışmıyorum ve konu ne iş yapıyorsuna gelince şu an çalışmadığımı söylüyorum. Ya da bir şey yapmıyorum şu sıralar deyip geçiştiriyorum

Ve o. andan itibaren erkeklerde sanki soğuma oluyor sohbet ilerlemiyor gibi. Gerçi ben de donuk cevap veriyorum onun etkisi de olabilir ama böyle bir durum var sanki genel olarak.

Tanımadığım kişilere kendimi açmak istemiyorum açıkçası. Çok iyi bir üniversitede 2 bölümü çift anadal ile bitirmiş biriyim. Şu an çalışmama durumu benim tercihim. Aynı zamanda çok prestijli bir şirkette son aşamasında mülakat sürecindeyim. Doğrusunu söylemek gerekirse ona hazırlanıyorum şu an. Ama insanlara bunları paylaşmak istemiyorum nazar değer ya da bilmelerine gerek yok diye. Muhtemelen paylaşsam sohbet devam eder ama demek ki herkesle paylaşamamak en iyisi.

Siz ne düşünüyorsunuz bir kadının çalışmıyor olması bir erkek için çok mu önemli.

Instada tanıştığım erkekler işim olmadığını öğrenince neden soğuyor, bir kadının çalışmıyor olması onlar için bu kadar mı önemli?