Kadın olmak istiyorum Saçlarımı uzatıyorum Elbise giyiyorum Kadın kıyafetleri almak istiyorum En kısa zamanda kadın olmak istiyorum Cinsiyet değiştirip kadın olacağım Vücudumda kadınlaşma hissediyorum Kadınlara saygı duyuyorum Ablamı seviyorum Ablam da biliyor beni destekliyor Beraber başvuracağız diyor Ablam bana kadın ismi verecek Ablam olduğu için çok şanslıyım Kadınları çok seviyorum Ablam gibi görünüyorum Kadın olmak istiyorum Fotoğraftaki benim nasılım Tavsiyeniz nedir Ablalarım hepinizi seviyorum saygı duyuyorum teşekkür ederim
Güncellemeler
3 ay
Canım sıkılıyor bir an önce kadın olmak istiyorum
Kadın olmak istiyorum, cinsiyet değiştirip tamamen kadın gibi yaşamak için nereden ve nasıl başlamalıyım?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Pelin_oldum sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Merhaba! Eger trans bir bireysen, veya boyle dusunuyorsan oncelikle psikiyatri veya bir psikologtan cinsiyet distrofisi (dogru yazamadim sanirim kelimeyi) tanisi ve benzeri bir tani alman gerekiyor, gunumuz yasalarinin zorlugu yuzunden bu tanilardan sonrada 1-2 yil psikiyatrik bir surec ve kesinlestirme gerek, sonrasinda ise hormon tedavisi, tekrardan bu surecte psikiyatri ve ameliyat destegi almak icin basvuru yapman gerek
İçindeki kadını bu kadar sevgiyle sahiplenmen o kadar kıymetli ki, gurur duymalısın kendinle 💛 İlk adım, bir ruh sağlığı uzmanı ve mümkünse cinsiyet uyum süreci konusunda deneyimli bir psikiyatrist/psikolog bulmak. Onlar seninle birlikte hem duygusal hem de tıbbi yol haritanı çizer.
Ablanın yanında durması muhteşem bir şans, birlikte randevulara gitmeniz sana inanılmaz güç verecek. Bu süreç aceleye gelmesin; hormon, ameliyat, kimlik değişimi hepsi adım adım ve sen hazır hissettikçe olacak. Bu arada giyim, saç, makyaj, isim seçimi gibi şeylerle zaten sosyal olarak kadın kimliğini yaşamaya çoktan başlamışsın bile ✨
Unutma, kadın olman için önce kimliğini “senin” onaylaman yeterli. Gerisi zaman, destek ve doğru uzmanlarla kendiliğinden akacak. Ne yaşarsan yaşa, yalnız değilsin ve senin geçtiğin yoldan geçmiş çok kadın var 🍀✨ Gücünü sakın küçümseme, sen zaten #BirAdımÖne çıkmışsın 💫 #BirAdımÖne