Kızlar Bir Adım Öne 3 ay Kuryeyi yemek yemesi için eve davet etsem sizce kabul eder mi redder mi? (Sayfa 2) BaşbelasıR7 Takip Et Xper 7 Yaş: 18 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 18 Yapay Zekaya Sor Kuryeyi yemek yemesi için eve davet etsem sizce kabul eder mi redder mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Savas_Melegi Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 100% 3 ay Ne cesaret 0 1 Yorumla BaşbelasıR7 3 ay Hihi🤭 meselâ yanii o kadar cesaretli değilim 😄
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 3 ay Cahil cesareti 0 2 Yorumla BaşbelasıR7 3 ay Teşekkürler efenim 😄🤣 Yorumla badarbungaa 3 ay Reca hanımefendi Yorumla
Garroshh Takip Et Xper 7 Yaş: 81 3 ay eve atıyon sanır 0 2 Yorumla BaşbelasıR7 3 ay Yok yaaa arkaşça bir teklif sadece🤭 Yorumla Garroshh 3 ay o öyle düşünür mü işte :D Yorumla
LeonSKennedy34 Takip Et Xper 1 Yaş: 36 3 ay Bence kabul eder... Ben olsam ederdim yani :) 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 3 ay Nerdesin ben gelim 1 9 Yorumla BaşbelasıR7 3 ay Evdeyim gel 🤗 Cevap sahibi 3 ay Adres neresi güzelim:) BaşbelasıR7 3 ay Afyon 🤗 atamam adresi burdan olmaz 🤭 Cevap sahibi 3 ay Uzaksin İstanbul'da olsaydin gelirdim hemen BaşbelasıR7 3 ay Bir sonraki sefer artık 🤗 Cevap sahibi 3 ay İstanbula gelecek misin :) BaşbelasıR7 3 ay Hayır 😄 Cevap sahibi 3 ay Eee o zaman nasil olacsk :) BaşbelasıR7 3 ay Mesela yaniii (kemal sunal)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Belki bayıltıp organlarını çalcan kabul etmez 😀😂
Ne cesaret
Hihi🤭 meselâ yanii o kadar cesaretli değilim 😄
Cahil cesareti
Teşekkürler efenim 😄🤣
Reca hanımefendi
eve atıyon sanır
Yok yaaa arkaşça bir teklif sadece🤭
o öyle düşünür mü işte :D
gelirrr yaaa
Başbelası düşme he bak sakın düşme 😃😃😃
Kuryeyim ben😂
Seni de yemesin
Bence kabul eder... Ben olsam ederdim yani :)
Keşke kurye olsam ah fmdmfmdkfkkfkd
Sadece yemeğe mi
Neyi yiyeceğine bağlı.
Sonuç noldu
Kuryeden kuryeye değişir
Dikkat et
Bilemeyiz
Etmez sanırım
servis saati değilse gelir
ben olsam kabul ederdim
Keşke ben olsam kurye
Eder