İstanbul Anadolu yakasında CODEM çıkışlı kızlar için güvenli yurt ve uygun kiralık ev nasıl bulunur?

Kız Arkadaşım codem çıkışlı iki yıl boyunca bir vakıfta kalıyor işler biraz sarpa sardı vakıf tuhaf tuhaf sorumluluklar yüklemeye başladı bir gencin en temel hakkı çalışmak engel olundu ve dahası özetlemek gerekirse oradan ayrılması gerekiyor hayatına yön vermesi için codemden çıkan kızlar için hani belirli bir saati olan işte 11’den sonra dışarı çıkılmayacak kirası şu kadar işte ortak bir daire vardı o dairede yatak başına para alınıyordu kaldığı vakıfta hatta bunlara yardım parası gönderiliyordu ve yardım parasının içinde hem harçlık yapabilirdi kirasını ödüyordu yani cebinden ödememiş oluyordu yardım parasıyla ödüyordu neyse işte işe gidebilecek çalışabilecek İstanbul içerisinde Anadolu tarafında yaşıyoruz faturalar dahil sadece kirasını ödeyecek Çocuk Esirgeme codem vs vs çıkışlı kızlar için istihdam sağlayacak Yurtlar Havva anne falan varmış neyse ne yakın olmalı

İstanbul Anadolu yakasında CODEM çıkışlı kızlar için güvenli yurt ve uygun kiralık ev nasıl bulunur?