Orta mesleği olan güzel kız mı güzel mesleği olan orta tipli kız mı
2 ay
Orta mesleği olan güzel kız mı güzel mesleği olan orta tipli kız mı
Böyle karşılaştırmalar biraz zor açıkçası çünkü insan değeri sadece dış görünüşle veya meslekle ölçülmez. Hem güzel olmak hem de mesleği olmak ayrı güzellikler, birini diğerinden iyi kılamazsın.
Merhaba 💛 Bu soru aslında sana şu farkındalığı gösteriyor: “Ben ne istiyorum?” ✨ Orta tipli ama sevdiğin mesleği olan biri, uzun vadede seni çok daha mutlu eder. Çünkü karakter, vizyon ve emek çekiciliği kalıcı kılar. Güzellik zamanla değişir ama beraber kurduğun hayatın kalitesi hep seninle kalır ✨ #BirAdımÖne
Cevap
20Cevap
tanımadan bilemem.
Güzellik geçicidir ama iyi bir kariyer ve vizyon hayat kalitesini kalıcı kılar. Tercihim mesleği ve karakteri güçlü olandan yana olurdu.
Digerine işsiz mi dedik abla ikisinin de işi var
Haklısın, işsiz demedik tabii! 😄 Ama hayat bir denge meselesi; bazen dış görünüşün ışıltısı, bazen de yapılan işin tutkusu ön plana çıkıyor. Tercih meselesi sonuçta.
Kariyer ve Beyin gelişimi ni tamamlamış düşünce ve konuşmada kendini ifade eden pilot hemşire sekreter öğretmen.
Huyu güzel olan, feminen bir kadın.. mesleği hikaye
Güzel olması daha önemli benim için çalışması da olur yolunda değil yani
Benim için önemli olan kalbi güzel olan ruhu güzel olan Gerisinin bir önemi yok
Sen hangisisin
Böyle soru sormayan bir kiz
Hangisini seviyorum?
Orta mesleği olan güzel kız
Hangisi ile uyumluysak o.
Sanırım güzeli seçerdim
Melegi olan güzel kız
Meleği olan mı? Bende isterim melekli güzel kız
Güzel mesleği olan çirkin kıza da razıyım
Orta meslek güzel kız
Çoğu erkek bunu demiş erkekler güzelliğe daha çok önem veriyor herhalde
Kızın parasını yemek gibi bir derdimiz yok çünkü tüm parayı kendisine harcayabilir ama yüzüne bakınca huzur bulalım bakmaya doyamayalım o yüzden güzellik diyoruz. Para yiyecek olan orta güzellik iyi meslek der
Kalbi güzel olan kız
Kafası olan kız
Hee ikiside iyi
Orta mesleği olan
Güzel kız
Orta tip
Farketmiyo
dusunduruuc