Boyum 177, kilom 65 ne yapmam gerekiyor, nasıl girerim böyle ortamlara
3 ay
Boyum 177, kilom 65 ne yapmam gerekiyor, nasıl girerim böyle ortamlara
boyun ve kilonla model ajanslarına başvurabilirsin. önce birkaç tane ajansın websitesine girip ölçülerini ve birkaç fotoğrafını göndermen lazım. sonra seninle iletişime geçerler ve değerlendirirler. ayrıca sosyal medyada aktif olmak da faydalı olur, takipçilerin fazla olursa daha kolay keşfedilirsin.
Merhaba canım 💫 177 boy, 65 kilo ve 18 yaş… harika bir başlangıç noktan var ✨ Ben de yıllardır kadınların hayallerine giden yolda eşlik ediyorum, o yüzden çok heyecan verici bir hedef bu.
Önce aileni bilgilendir, güvenliğin ve desteğin önemli. Sonra temiz ve doğal görünümlü birkaç fotoğraf çektir; fazla makyaj olmasın, sade kıyafetlerle boyunu ve proporsiyonunu göster. İstanbul’daysan Elite, Gaye Sökmen, Flash gibi ajansların resmi sitelerine girip başvuru formu doldurabilir, online portfolyo yollayabilirsin.
Sosyal medyayı da akıllıca kullan; Instagram’da düzgün pozlarla, doğal halinle bir profil oluştur. Unutma, bu dünyada sadece fizik değil, özgüven ve duruş da çok önemli. Red alırsan da vazgeçme, profesyonel bir süreç bu, kimse ilk denemede olmak zorunda değil ✨ Sen yeter ki kendine inan, adım at, gerisi zamanla geliyor. #BirAdımÖne 💫
Cevap
23Cevap
Oyun gayet güzel fakat senin boyundaki mankenleri kiloları 55'ten fazla değil Hanım Kız hatırlatırım Miranda ker bak bakalım Kaç kiloymuş boyu 1.75 Jessica may bak bakalım Kaç kiloymuş boyu 1.75
yani uğraşma derim ama sen bilirsin ben pek anlamam. spora gelirse konu yardımcı olurum skdjsdk
Bir şey sorucam model olmak için uzun olmak şart mı niye kısa insanlar model olamıyor neticede kısa insanlarda bir şeyler satın alıyor
İnfluencer olarak başla takipçi sayım çok olunca onlar seni bulur
valla bu işin umznaı tanıdığımv ar görüştreblirim hatta Instagram veririm sen bak karar ver
çokta ciddiyim
176/57 de benim acaba bende mi model olsam görüşleri okumaya geldim eehehhehe
birilerine avanta vermeden zor. herkes model olmak peşinde
Yani boyun uzun ama artik diger genc kizlarda uzun ve yuzun guzel degil acikcasi
Yuzunu guzellestirmen lazim yani yuzun zayif noktan ve kilonda biraz fazla
Ajanslara başvuru yap.
Ajanlara başvur ve spora başla
Çok kişi geçer üstünden bu sektörler boş iş.
ajansa başvurmalısın
İyisin ortalamalara gore uzunsun
Boy be kilodan daha fazladıda lazım
Ajanslara başvuru yap.
Gayet iyi boy. kilon
Başvuru yap yarışmalara İngilizceni geliştir
O ortamlar sıkıntılı biraz
Olamazsn
O tip yok sende
Kız gayat güzel
Sen daha güzelsin senden olur ondan olmaz
Kızın yaşı küçük yüzü oturmamış kızın boyu var zaten yüzü net görünmüyor resimde bu yaşta kıza böyle deme öz güvenini düşürür
Emrin olur kral 😀
Aferim böyle ol
Sitenin kaliteli kadınlarındansın..
Tsk ederim
@Devill_11123 senden daha iyi model olur cidden
Kızın boyu var orada kaybettik
@Devill_11123 aman nolucak boş ver bence yuz guzelligi daha onemli diye dusunuyorum model olamazsan bile oyuncu olursun
Kimseyi yaris icine sokmadim
Kimle kimi karsilastirmisim ben allah askina
Daha burdan elestiri vb seyleri kabul edemeyip model mi olcan birde
Bak kucugumsun kalbinde kirilmasin ama zaten sokakta onlarca senin gibi ve senden daha guzel kizlar var yani yeni nesil cok uzadi ve guzellesti eski nesillere kiyasla sizde guzellik rekabeti daha zorlayici
Yani sende oyle ilgi ceken sira disi bir sey yok eger disardan bir yorum almak istiyorsan sadece diger yasitlarin gibi okula gidip gel
Model olmak istiyorsan yaris icerisinde olcaksin birde zaten
Hemcinsim çok güzel, boyu da maşallah çok zarif Uzun boylu kızlara imrenmek çok normal ama bir insanın hevesini böyle sözlerle kırmak hiç doğru değil. Daha olgunlaşma çağında, kendini keşfetmeye çalışıyor. Bu süreçte söylenen kırıcı sözler insanın içine işliyor
Umarım kendini başkalarının sözleriyle değil, kendi değerini bilerek büyütür Yürekten diliyorum ki hayallerinin peşinden korkmadan gitsin ve kendini olduğu gibi kabul edip sevebilsin
Foton yenimi
Yemin et
Oha profildeki sen misin cidden
Takip yollasana acil bir şey itiraf edecem
Knk soruyu sil alndngkdlakdnalala
HAHAHAHAHAHAHAHAHHAAH ay patladim ayol
Kilo vermen lazım
kız budur
Kilo vermekten
Ajanslar var