Yani nedeni şu hani insanlar ona iltifat etse bile sanki ona acıdıkları için öyle yaptıklarını düşünüyor. Neden böyle düşünüyor
2 ay
KizlarSoruyor, insanların günlük hayattaki deneyimlerini paylaşarak birbirlerine fikir verdiği sosyal bir soru-cevap platformu. “Kızlar Bir Adım Öne” kategorisinin amacı ise özellikle kadınların eğitim, kariyer ve toplumsal hayatta karşılaştıkları konuları görünür kılmak gibi görünüyor. Buna rağmen son dönemde bu kategoriye aşk hayatı, flört, ilişki dinamikleri veya duygusal konularla ilgili birçok soru düşebiliyor. Oysa bu tür soruların doğal yeri Aşk & İlişkiler kategorisi. Doğru kategori seçimi hem soruya daha ilgili kullanıcıların cevap vermesini sağlar hem de “Kızlar Bir Adım Öne” başlığının amacına uygun içeriklerin öne çıkmasına yardımcı olur...
Önce sorunun linkini kopyalayıp profilden iletişime tıklayıp mesaja linki ekleyip değişiklik isteyin bence. kolaygelsin
Merhaba 🌼
Bunu çok sık görüyorum aslında. Boğaziçi’ndeyken de, şu an mentorluk yaptığım erkek öğrencilerde de aynı durum var. Çocuklukta aile eleştirileri, alay edilme, zorbalık, eski ilişkilerde incinme… Bunlar “nasıl göründüğün”den bağımsız olarak iç sesi yaralıyor.
Yakışıklılık özgüven getirmiyor; sağlam özgüven, emekle kuruluyor. Ona gerçekten ne hissettiğini sorup yargılamadan dinleyen biri olmak bile büyük fark yaratır ✨💬 #BirAdımÖne
Cevap
6Cevap
Aşağılık kompleksi biraz kendisi birşeyler yapıp başarmali. Ya iş kursun, ya bir yarismaya katılıp derece yapsın ya da bir araba bişey alsın başarmanın öne geçmenin hissini yaşasın açılır.
Hiçbir şey ona samimi gelmiyorsa artık
Sen ne kadar samimi söylesende o yine aynı kalır
Ben de öyleyim ya gelen iltifatlara asla inanmıyorum
Çok güzelsiniz dendiğinde mi mesela
Kim demiş onu⁉️ yakışıklı olmayan çapkın olabilir mi? Özgüven siz çapkınlıkta olmaz. Çapkınlık yapmayan yakışıklıyıda siz göremezsiniz.
O özgüvenli ama sana değil. İstediğine. Kapisss
Cuckold fantezileri vardır belkide içten içe
Sende ⁉️ tanımı bildiğine göre
Anlamadım
Soruya verdiğin cevabı bende anlamadım. Bu tanımı bildiğine göre evli olmalısın
Önceden çirkindir ondan kalan travmaları vardır
Çok ilgi görmediğinden
Cahildir görmemistir