3 aySana tek cümle söyleyeyim mi senin Benim olman için var ya ayaklarına kapanırdım Ben senin ya yemin ederim ayaklarına kapanırdım inan ki var ya ya o kadar beyaz ve o kadar güzelsin ki allah'ım ne olur bir ilişkiye girsem ya artık bir kere ilişkiye girsem o kadar istiyorum ki artık duyguyu yani ne kadar güzel vücudun var ya insan neden bu kadar canı çeker insan ya neden ya ben niye bu kadar yalnızım Allah'ım ya of üzeri vücut var sende be. Bir canı istemiyor senin ya allah'ım ne olursun bir kere rahatlasın beni yani yalvarırım sana ya allah'ım o kadar canım istiyor ki niye beni anlamaz beni ya niye niye ya niye öpmeyi sıkmayı sevmeyi gezmeyi ya bu kadar beni istiyorum Niye ben bu kadar yoktu yaşıyorum Allah'ım ya tanırım bir güzelsin ya allah'ım ne olursun ya artık bir rahatlasam
04 Yorumla- 3 ay
😂😂😂
- 3 ay
@daisyy26 abla şu kız var ya. Ya Allah aşkına sen niye böyle düşünüyorsun ki ya evet abazalık Evet istek Duygu ama ben hiçbir zaman hani saldırmak amaçlı bunu yazmıyorum bu duygularım benim ne yapayım yani ama rahatsız olduysa da hani rahatsız etmek için yazmadım. Beni zannediyorsun ki sen bendeki hani o duyguları ki ben gerçi hani gerçek yaşıyorum hiçbir zaman burada burada veya başka bir yerde yalan konuşmadım ki ben kabul görmedim o ayrı bir şey sende kırdıysan çok affola
- 3 ay
@Sikintiyok1903 abi sen de mi Güldün be şu halime gülme Bari sen ya
En İyi Cevaplar
Kilo ve çok orantısız vücut yapısı olmadıkça kilo vermeye ya da almaya, burnu kalçaları estetik yapmaya bence gerek yok ki zaten senin de vücudun bence aşırı iyi, mükemmel olmayı dert edip millet ne der diye düşüneceğine olduğun vücudu sevmen daha mantıklı bence çünkü sen ne yaparsan yap insanlar hep sende kusur bulacak, ya kalçan küçük derler ya büyük, ya memen daha büyük olsun ya daha küçük, herkes olmak ya da sevgilisinin olmasını istediği kişiye göre yorum yapar, o yüzden kimseyi takma yüzünü tam göremiyorum ama çok güzelsindir. İnsanları takacağına olmak istediğin kişi gibi yaşa 🙃
00 Yorumla
Yahu ne kadar yorum almış. Basit bir soru sorulmuş. Samimi cevap veren çok az. Bir arkadaşın yorumuna katılıyorum. Önemli olan genetiğinin iyi olması. Bence iyi görünüyor. Fazla kilon yok. Ama yine de spor yapmak seni hem sağlık, hem de psikolojik açıdan destekleyecektir. Aynı zamanda sıkılaşmanı da sağlar. Şu an kilon fazla değil gibi görünse de sanki kilo almaya meyilli gibisin. Yaşın daha küçük. İleriye dönük tedbir al. Spor yap.
00 Yorumla
Bu ne abi ya gelen giden laf sokuyor kıza erkekler sapik gibi saldırır diğer kızlarda esc muamelesi yapıyor ya bir tane fotoğraf paylaşmış işte kız ne var yani kendi bilir bu arada fiziğin iyimiş beğendim
12 Yorumla
Soran3 ayÇok çok teşekkür ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba ✨ Fotoğrafta gördüğüm kadarıyla fiziğin gerçekten çok güzel ve dengeli duruyor, özgüvenin de üstüne ayrı yakışmış 💫 Ama burada asıl önemli olan, senin kendini nasıl hissettiğin. Aynaya baktığında “ben böyle mutluyum” diyorsan, işte en iyi formun o anki halin. Gelişim isteğin olursa da ölçün başkaları değil, kendin olmalı ✨ #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
228Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 3 ayyeterli.
00 Yorumla
3 ayRuhun rengine bayıldım. Detaya bakınca kilosu artmasin. Kalça ve basen ler kötü durur. Ayrıca bacaklar. Şu durumda çok güzel. Ama merak ettiğim başka bir konu var
415 Yorumla
Soran3 ayÇok teşekkür ederim buyurun sorun
- 3 ay
Su fotoğrafı burada paylaşıp gelen yorumlarda karşı tavrın?
Soran3 ayTeşekkür ediyorum genellikle rujumu sorsn oldu onlara yazdım basen azaltırssn daha iyi olur diyen oldu tabii sapık yorum yazanlar var onları takmayıp engelliyorum bhrda ne var ki yeni açtım soru sorma yeri sonuçta bende kendimi göstermeden objektif yorum almak istedim sadece burası esc sitesi değil herhalde ayıp bir şeyse siz neden buradasınız?
- 3 ay
Sen bilirsin. Ne demek istediğimi anladın.
Soran3 ayTeşekkür ederim bence sende ne demek istediğimi anladın.
- 3 ay
Evet, anladim
- 3 ay
Asko kız bilerek sergilemek istemiş bide gelip başkasına sergiliyordu diye azar çekmeye calsiiyordu
Soran3 ay@_malesefeylul kim ben mi
- 3 ay
Sen gizliden çık bakalım aynı kız misin merak ettim o olduğunu düşünüyorum
Soran3 ay@_malesefeylul hangi kız mıyım anlamadım? Ayrıca bana dedin sanırım sergilemek istedin diye sergilemedim paylaştım sadece burada yeniyim neden bu kadar laf edildi anlamıyorum sende profil fotoğrafına koymuşsun o zaman bu da sergilemek değil mi esc sitesi mi burası kardeşim ya kızlar kötü yorum yapmak yerine neden esc muamelesi yapar anlamıyorum kadın düşmansınız.
- 3 ay
Sen değil bunu senin yaşında biri dedi ve o kız bana attığı resim buna benziyordu o sandım ama hala şüpheleniyorum
Soran3 ay@_malesefeylul Anladım kusura bakma o zaman. İnsan insana benzer. Fakat ben burada yeniyim bu da ilk paylaşımım.
- 3 ay
Ha olabilir fiziginde gayet iyi herhangi birinin tavsiyesine ihtiyacın yok yani
Soran3 ay@_malesefeylul teşekkür ederim. Ben objektif yorum almak istedim. burada sadece kızlar var sanıyordum aslında uygulama isminden dolayı. Ama olsun iyi kötü her eleştiriye açığım.
Gizli Üye(25-29)3 aySite çökecekmiş neredeyse maşallah tüm üyeleri toplamışsın tebrik ederim 👏👏 Fiziğin de son derece iyi ve daha fazla gelişime değişime ihtiyacın olduğunu sanmıyorum, sadece kendi nezdinde memnun olmadığın bir yerin varsa sağlığını kötü etkilemeyecek düzeyde değiştirmeye çalışabilirsin. Ancak gerek dışarıda gerek sosyal medyada gördüğün rağbetten dolayı buna hiç gerek olmadığını da anlayabilirsin. Güzel günler ve hayırlı bayramlar diliyorum kendine çok iyi bak 🙂🙏
00 Yorumla
3 ayÇok guzel çok guzel hayallerimdeki gibi az kilo alsam da senin gibi olsam masallah ama daha kilo alma obez olursun
26 Yorumla
Soran3 ayşu an memnunum kilomdan bende
- 3 ay
Bu arada gercek diyorum mukemmel ve ayrica cok guzelsin 💗
- 3 ay
Gizli Üye(30-35)3 ayOrantısal olarak harika bir vücudun var. genel olarak bakacak olursam yine harika diyebilirim. Yok eğer modellik yapacaksan biraz kilo ver demem gerekir ama o da her modellik türü için değil. Bazı modellik türleri açısından şu an bile ideal sayılırsın
00 Yorumla
3 ayGayet iyisin fakat illa bir şey yapmak istiyorum dersen sıkılaşmak için spor yapabilirsin veya fit kalmak için
10 YorumlaBasen ve kalça biraz inceltilir se daha hoş durur diye düşündüm koyu ruj ve saç rengi uyumun ten rengini açığa çıkartmış
00 Yorumlagörseldeki fiziğin çok güzel görünüyor. herkesin fiziği farklıdır ve güzellik de subjektiftir. pek çok kişi böyle bir fiziği kıskanabilir.
00 Yorumlagöğüsler biraz daha önde omuzlar biraz daha düz dursa özgüven duruşa yansısa çekici görüneceksin neden böyle duruyonn
00 Yorumla
3 ayGenel durum fena değil ama, amacın gerçekten kusursuz bir vücutsa omuzlar ve özellikle alt karın için biraz daha çalış..
00 Yorumla
3 ayOrantın güzel. Gelişim değilde var olanı yıllarca korumaya bak. Genetik olarak iyisin yüz hatlarında benzerdir
00 Yorumla
3 ayKalça kısmı fazla bnce. Ama yinede iyidir biraz da göbek var gibi duruyor
02 Yorumla
Soran3 ayO kadar olur
- 3 ay
Olmasın 😛😀
3 ayFizkte işler iyi gidiyır. Sppra devam. Oje, ruj, kıyafet uyumun çok iyi.
01 Yorumla
Soran3 ayTeşekkür ederim
3 ayHatun da erik gibiymiş kütür kütür 😏 vermeye mi gidiyorsun 😏
015 Yorumla
Soran3 aySaçmalama sapık mısın sadece objektif yorum almak istedim yüzümü göstermeden
- 3 ay
siz teşhircilik yapıp bizim gözümüze sokunca siz sapık olmuyorsunuz biz mi sapık oluyoruz. Açık açık ben burdayım totomu açtım bakın diyorsunuz. Teşhircilik yapıp bizi taciz eden kezbanlar kapatılsın aminuyum 😏
Soran3 ay😂😂öncelikle teşhircilik yapmıyorum bu benim günlük giyindim herkesin hayatı zihniyeti farklı tabii totomu açtım bakın değil sizce fiziğim iyi mi yoksa düzeltmem gereken yerler var mı mesela basen diyen çok oldu haftada 4 gün spora gidiyorum biraz basen çalışıp inceltmeye çalışırım objektif yorum yaptılar çünkü tabii senin fikrin yok mu diyebilirsinvar fakat sadece böyle içim daha rahat tacz ettiysem seni gidebilirsin kusura bakma
- 3 ay
Bu günlük ise sen günlük teşhircisin aminuyum
Soran3 ayPeki ne diyeyim
- 3 ay
Kalçalar çok iyi dolgun. Bence inceltme. Avuçlayacak kişinin hoşuna gider.
Soran3 ayTeşekkür ederim avuçlamak falan hoş tabirler değil fakat cinsellik kaçınılmaz bir gerçek hayatımızda. İlerde ki eşime saklıyorum böyle yakınlaşmaları.
- 3 ay
Hiç olmadı mı
Soran3 ay1 kere oldu evet 7 ay falan sürdü fakat sonra ayrıldık aslında o ayrıldı benden şu an yazan herkesin amacı cinsellik güvensem aslında sevgilim olsun isterdim ama yakınlaşmayı pek sevmiyorum erkenden o yüzden sanırım olmuyor.
- 3 ay
Mesaj atsana bana bi konuşalım seninle bir
- 3 ay
ya da takip at
- 3 ay
Dönmedin
- 3 ay
3 ayBence böyle iyisin kardeşim kötü diyen seni çekemediği için diyordur bacım
01 Yorumla
Soran3 ayTeşekkür ederim
Gizli Üye(36-45)3 ayTaş gibi kızsın, ama sana tavsiyem böyle abazaların cirit attığı yere fotonu atma tamam yüzün kapalı ama yinede atma derim, saçın, tenin çok güzel 😊🧿🧿
04 Yorumla
Soran3 ayTeşekkür ederim sormak istedim sadece beni tanımayan kişilere objektif yorum almak için
Cevap sahibi3 ayRica ederim ne demek, tabi nasıl göründüğünü merak etmen normal seni anlıyorum ama böyle ulu orta yere atman doğru değil prenses, sana bir öneri daha kızma 😊 ruj ve ojeyi daha açık renkler kullan derim
Cevap sahibi3 ayYoruma kızmadın umarım prenses 💕 hayırlı bayramlar diliyorum 😊
Cevap sahibi3 ayNapıyorsun prenses bana küsmedin değil mi
3 ayGüzel görünüyor ama basen üst bacak inceltilir sanki olsa
02 Yorumla
Soran3 ayTamammm
- 3 ay
Çok abartı değil hani az biraz
3 ayhafif basen ve hafif göbek var ikisi de giderse fizik daha güzel olur
02 Yorumla
Soran3 ayTeşekkür ederim
- 3 ay
rica ederim
3 aygeliştirmen değil, küçültmen gereken yerler var
02 Yorumla
Soran3 ayNeresi
- 3 ay
popolar kalçalar
3 ayÇok güzel bir fiziğin var çok güzelsiniz sana aşık olmak isterdim
03 Yorumla
Soran3 ayOlll
- 3 ay
Burdan uzaktan aşık olunmaz ki
- 3 ay
İstersen özele gelsene tanışır konusuruz
3 ayAyyy fiziğin çok güzel yaa😍 Böyle iyisin bir şey yapmana gerek yok bence
10 Yorumla
s 3 ayBeyin egzersizi yap kendini üç beş abazaya begendirtmeye çalışmak zekalı bşr insanın işi değildir.
10 YorumlaBence fizigin gayet guzel ve ortalamanin da ustunde gibi geldi bana
40 Yorumla
3 ayBu saatten sonra gelişecek yerlerin belli. Maharet sende. Sen nerenle kazanmak istersin?
00 YorumlaYanıt sayısına bak 🤦♂️ gerçekten cinselliğin afrikasıyız, dümdüz fotoya gelen yanıt sayısına bak.
00 Yorumlabence on numara fiziğin olduğunun farkındasın sende.
00 YorumlaTaş gibisin diyeceğim ama sen değilsin skskks
00 Yorumla
3 ayGöğüsler biraz küçük memeleri büyütmen lazım
00 Yorumla
3 ayMaşallah diyelim gayet iyi sevdiğiniz ve ya seveceginiz ile mutluluklar 🙏
00 YorumlaYok böyle bişey olamaz ya bu gerçek değildir
00 YorumlaFazla iyi fiziğin :) Dikkat et nazar değer, bir tarafını cimcikle.
00 Yorumlaİdeal dolgun meme kalın bacak kimlerin ystsgini cennet yaparsın
00 Yorumla
3 ayGeliştirmeniz gereken şey biraz daha kapalı giyinmek olabilir
00 Yorumla
3 ayGeliştir. Şimdi iyisin ama bir kaç yıla gtü göbeği salarsın
00 Yorumla
3 ayYa gayet iyi yerinde bi fiziğin gizlicüm 💕🌹
Sen memnun değil misin?00 YorumlaTarz fizik renk zevk iyi formunu korusun yeterli
00 Yorumla
3 ayGenetik olarak degistirebilecegin pek bir şey yok gibi iyi görünüyorsun
00 Yorumla
3 ayKalçaları biraz daha sıkılaştırıp göğüsleri mi büyütsen
02 Yorumla- 3 ay
Sendeki problemleri de söyleyelim mi dayı
- 3 ay
Elbette yorumlara açığım
Spor olsa çok harika bir fiziğin olur onun dışında yeterli
00 Yorumlaoran olarak iyi. geliştimek istiyorsan ucu bucağı yok bu işin. yanlış sormuşsun soruyu
00 Yorumla
3 ayBence gayet iyi arkadaşım, geliştirmen gereken biyer yok çok güzel bu şekilde hiç bozma :)
00 Yorumla
3 aySen kendini nasıl hissediyorsun önce bunu kendine sormalısın. Gerisi tamamen diğerlerinin düşüncesi olarak kalacak. Kişiden kişiye değişen göreceli bir kavram için yanıt arama çünkü bunun kesin bir doğru cevabı yok.
00 YorumlaBiraz da diğer konulara da odaklanalim. Sadece fizik soruları sınavda yeterli olmaya bilir. Başkalarının düşüncelerini önemsemek sadece zamanınızi boşa harcar. Boşa giden zamanı da hiç bir şey size geri veremez
00 YorumlaÇok detaylı yorum yapabilirim istersen her bir bölge özelinde 1 sayfa yorum yapılacak kadar husus var. Ama hem bana buradan yazmak zor oluyor hem de özel kalıyor istersen müsaitsen direkt özelden atayım yorumumu?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayTaş gibisin maşallah da biraz daha zayıflasan möko olur. Yani harbi bi üst sekment kadın gibi bişey olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)3 ayGayet iyisin. Umarım fotoğraf trol veya sahte değildir
04 Yorumla
Soran3 ayDeğilim teşekkür ederim öyle mi duruyor ki neden öyle yazmış herkes burada yeniyim o yüzden pek anlamıyorum
Cevap sahibi3 ayBu kadar güzel bir kadının gerçek olacağına inanmadığımız için. Siteye hoş geldin bu arada fotoğrafını çalabilirler dikkat et buradaki erkolara
Soran3 ayHoşbuldum. Erkekler niye çalıyor?
Cevap sahibi3 ayİnan neden çaldıkları konusunda fikrim yok her türden insan var
gayet iyi gözüküyorsun, boy kilo endeksin nasıl
37 Yorumla
Soran3 ayBoyum 1.61 kilom 55
Soran3 ayAddax ahahahha
Soran3 ayFlormar 242 ve golden rose velvet aşkıö
Gizli Üye(30-35)3 ayBeyinde fizikten sayılıyorsa bir düşün derim
00 Yorumla
3 ayGayet iyisin ama kilonu koru derim, balık etli birisin bu güzel ama daha fazla kilo hoş durmayabilir
04 Yorumla
Soran3 ayO yüzden spora devam
- 3 ay
Evet devam et, boy kilo kaç
Soran3 ayBoy 1.61 kilo 55
- 3 ay
Gayet iyisin dediğim gibi koru böyle iyisin
3 ayYA GERÇEKTEN DIVASIN ve kesinlikle kilonu umursama biraz kilo alsan dahi zayıfsın harikasın🤩🤩
10 Yorumla
3 ayBuyuk gogus sevmem kiloda sevmem. Gogsun iyi ama kilon fazla. Narin biri degilde fazla etli butlusun.
00 YorumlaSen gerçekten bu kız ol evi arabayı arsayı neyi varsa satıp istemeye gelirim bu kadar güzel kızın burada ne işi var
00 Yorumla
3 ayGöğüsler büyük sarkmaması için ölçüleri küçültmrk için spor yap
03 Yorumla
Soran3 ayBüyük mü bana küçük geliyor biliyor musunuz keşke bi tık daha büyük olsa diyorum
- 3 ay
Dr olarak söyliyim dedim 2 yıla sarkma başlar ne demek istediğimi o zaman anlarsınız
Soran3 ayPeki çok teşekkür ederim doktor bey sarkmaması için spora devam.
Gerçekten bu fotoğrafta ki kadının sen olduğuna inananlar var garip
02 Yorumla
Soran3 aySen inanma
Şirin isminde bir arkadaşıma çok benziyorsun ama o değilsindir ya o böyle yerlerde gezemez 😂
10 Yorumla
3 ayFiziğin iyiyse kimya çalış
10 Yorumlakendini beğenmen önemli burdaki yorumlar umrunda olmasın
00 YorumlaSağlıklı görünüyorsun fiziğine bayıldım olması gereken bu kilonla oynama bence
00 Yorumlaİlk bakışta evet mükemmel güzüküyo
Aba sanki her yerde biraz yağ var gibi00 YorumlaHmm her Zaman gwlismeye acik ol ama ortalmamin ustusun
00 Yorumla- Devamını Gör (205)
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar