3 ay
Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
KizlarSoruyor, insanların günlük hayattaki deneyimlerini paylaşarak birbirlerine fikir verdiği sosyal bir soru-cevap platformu. “Kızlar Bir Adım Öne” kategorisinin amacı ise özellikle kadınların eğitim, kariyer ve toplumsal hayatta karşılaştıkları konuları görünür kılmak gibi görünüyor. Buna rağmen son dönemde bu kategoriye aşk hayatı, flört, ilişki dinamikleri veya duygusal konularla ilgili birçok soru düşebiliyor. Oysa bu tür soruların doğal yeri Aşk & İlişkiler kategorisi. Doğru kategori seçimi hem soruya daha ilgili kullanıcıların cevap vermesini sağlar hem de “Kızlar Bir Adım Öne” başlığının amacına uygun içeriklerin öne çıkmasına yardımcı olur
Bence admine durumu bildirip sorunu doğru kategoriye aldırabilirsin. Bence doğrusu bu
Merhaba Oyevusi 😊✨
Yakışıklılık tek başına güzel ama sürdürülebilir değil. STK’da tanıdığım onlarca hikâyede gördüm ki, kadınları en çok etkileyen; saygı, empati ve sorumluluk duygusu. Yakışıklı olup kibirli olmak yerine, kendini geliştiren, kadınlara eşit bakan biri olursan gerçekten akılda kalırsın. Parlak olan yüz değil, duruşun oluyor ✨ #BirAdımÖne
Cevap
1Cevap