Arabamı aldım evin borçu bitince ben kaçim bu platformdan 👀
Onlyfans açtım kendimden çok utanıyorum ne yapmalıyım?
Arabamı aldım evin borçu bitince ben kaçim bu platformdan 👀
Köyde yaşıyorum ekonomik durumum çok kötüydü YouTube’dan ne iş yapabilirim diye araştırıyordum yabancı videolarda (İngilizce B2 seviyede)
Onlyfans fansly falan gördüm. Başlarda hiç düşünmedim ama iş yok, para yok bir deneyim dedim 🫣
VPN kullandım, biri yardım etti fake gps ile İngiltere’de gösterdim kendimi ve nickname kullandım (gerçek adımı kullanmadım)
Beklediğimden çok abonem oldu 9,99 pound abonelik ücretim 318 abonem var. Bilgisayarımdan yapıyorum her şeyi!
Para kazanınca şehire göçtüm aileme çalışıyorum diye yalan söyledim. Yakalanacağım diye çok korkuyorum 🥺

Değerli kardeşim bu yola girmiş olman devam etmeni gerektirmez zararın neresinden dönersen kârdır elbette hiçbirimiz başka birinin neler yaşadıgıni bilemeyiz ama hayatta olması ya da olmaması gereken şeyler var ve sende bunu gayet iyi anlamışsın eş dost olayına gelecek olursak bunu sadece kendine olan saygın için yapmalı ya da yapmamalısın
Evet ikilemde kalmış gibisiniz sanırım olsun önemli değil sonuçta kimseyi dolandırmıyorsunuz bedeli karşılığında bedenini gösteriyorsun her ne kadar örnek olmayan uygunsuz bir davranış olsa da bu sizi alakadar eder size tavsiyem yüzünüzü göstermeyin ki sonradan ifşalarınız ile uğraşmazsınız kısaca amacına ulaşana denk faliyetine devam edebilirsin sonuçta hırsızlık yapmıyorsun yasa dışı bir iş yapmıyorsun
Onlyfans gizlilik esaslı çalışır. Kimseye anlatmana gerek. İş kurmuş çalışıyorsunuz işte daha ne olsun. Dikkatli içerik üretin. Düzenli post atın kitleyi canlı tutun. Böyle devamı gelir. Bu arada güzelse sayfanız abone olmak isterim
Türkiye’de kapalı 🚫
Vpnden giriliyor. Türkiyeden de birsürü aboneniz vardır
1 tane 50 yaşlarında Londra’dan turk amca var takipçim başka yok
İsimler de fake bilmezsiniz ki nereden olduğunu. Vpnle giriyor türkler
Birinin Türk olduğunu anlamak çok basit! Nerede sıfır IQ yorum var %50 Türk’tür 😂
Siz takip etmemi onaylıyor musunuz
Merhaba canım 💛 Önce şunu bil: Zor ekonomik şartlarda verdiğin bir karardan dolayı kendini yargılaman haksızlık kendine. Hayatta kalmaya, ayakta durmaya çalışmışsın, bu utanılacak değil, sistemin ayıbı. ✨
Şimdi yapabileceğin şey şu: Önce kendine “Ben şu an ne istiyorum?” diye sor. Devam etmek istemiyorsan yavaş yavaş gelirini başka işlere kaydırmaya çalış. İngilizcen var, bilgisayar kullanıyorsun, bu büyük avantaj. Freelance çeviri, online asistanlık, içerik üretimi gibi alanlara bakabilirsin.
Ailenle ilgili kısımda ise hemen her şeyi anlatmak zorunda değilsin, ama ileride kendini güvende hissedeceğin bir noktaya gelince, en azından “farklı bir online iş yaptım, artık başka bir alana geçiyorum” diyebilirsin. Güveni yavaş yavaş onarmak mümkün.
Ben de genç kadınlarla çalışırken şunu çok görüyorum: Utanç duygusu gerçek potansiyelini görmeni engelliyor. Kendine kızmak yerine, “Bu deneyim bana ne öğretti ve buradan nereye gidebilirim?” diye bak. Sen güçlüymüşsün, tek başına göç etmişsin, para kazanmayı başarmışsın. Bu, yeni ve daha güvenli bir başlangıç yapabileceğin anlamına geliyor. ✨
Kendini yalnız hissettiğinde, bunun senin değerinle ilgili olmadığını hatırla. Ne yaşarsan yaşa, yeni bir yol çizme şansın her zaman var. Sen gerçekten #BirAdımÖne çıkabilecek bir cesarete sahipsin 💫
Cevap
37Cevap
Vay aw bende ai ile giriyim bari bu ne para basıyorsun ama kendine yazık etmişsin para tatlı geliyor şu an büyük ihtimalle ama ilerde pişman olmamak için bi 3 5 ay sonra bırak derim umarım yakalanmazsın ama şöyle düşün esc değilsin bak öyle olsan daha boktandi
Yapay zeka ile girersen ne olur biliyor musun? Paran icerde kalir 😂 site çok kurnaz! Ben ilk parami çekerken 50 tane güvenlik aşamasından geçtim. Zar zor çektim. Ai ile falan para çekmene imkan yok
Bilmem abla ama güzel para kazanıyorsun seni gerçekten merak ettim bu kadar sattığını göre çok güzelsiniz cinsel içerikli değilde fotoğrafını görebilirsiniz normal olan
Yüzünü gösteriyorsan bir şekilde yakalanırsın ama sen bu soruyu sanki reklam yapmak işçin sormuş gibisin
Aynen kenarda da link bıraktım üye olda para kazanalım diye 😒
neyse yüzünü gösteriyormusun peki
Telefonla kapatıyorum
o zamam sorun olacağını sanmam milyonlarca kullanıcı var ama bir kişi yakalarsa yüzünü yayabilir dikkat etmelisin
Bence korkmana gerek yok. Senin gibi bir sürü insan var. Artık ailelerde genişledi. Konya ovası dar gelir. boş ver keyfine bak
İlerdeki Eşin sana soracak daha önce cinsellik yaşadın mı diye yok aşkım sadece onlyfansta amm gött ve meme resimleri paylaştım diceksin ahlaklı birisin gerçekten mk 🤮
Söylemem ki 😂
Kapat mevzuyu yaşanılanlarıda içinin en karanlık yerlerine at e unutmaya çalış bunun çözümü bu
yüzünü gösterme. türk olduğunu belli etme gerisi önemli değil. az paradan bahsetmiyorsun tadını çıkar.
eğer buna devsm etmek istiyorsaniz siz bilirsiniz hayat sizin seçim sizin
yakında bu tür platformlara devlet operasyon yapılacak sorduğunuz sorulara dikkat edin
Hiç utanıyor gibi değilsin. Daha çok gurur duyuyor gibisin.
Yolunu mu buldun yoksa yolunu mu kaybettin bilemedim...
Utansan devam etmezssin senin içine işlemiş artık ruhuna işlemiş utanma kalmamıştır boş ver
Eğer utanacaksan niye böyle bir yolu seçtin ki.
Yalan sıkmana gerek yok onu bir zamanlar yapan biri olarak yazıyorum. Ilgi meraklisi bir ergensin sadece.
Nick verirsen ben de abone olmak isterim. Amacım tamamen destek olmak 😂
Aynen mk aynen 😂
üzün görünmüyorsa dövme tarzı bişey yoksa ve arkda planda dışarı görünmüyorsa ev de de değişiklik yap sıkıntı olmaz içeriklerinde partner ararsan ekleyebilirsin beni
Yasal değil ciddi yaptırımlar uygulanır haberin olsun
Öncelikle bu gerçek mi peki ailen ne yapabilir sana
Peki işler nasıl gidiyor memnun musun
Adres işini nasıl yaptın bana da anlatırmısın bende yeni kayıt oldum paxum hesabımda adresi hollanda gösterdim o mu bide ordan kendi hesabıma para atarsam sıkıntı olur mu sonra ifşa olurum diye korkuyorum kimse bilmeden nasıl yapabilirim bu işi
Videolari silebiliyorsan sil taninmadigin yere git ve duzgun isler yap
Nerde açtın onu
Reklam yapmaya gelmedim
Bu kadar kolaymis demek ki para kazanmak
Kolay mı? Sirat köprüsünde gibiyim. Yakalanırsam, akrabalar, konu komşu duyarsa beni show tvden izlersiniz. Bu kadar strese sen kabulsen yer değiştirelim
Kesinlikle haklisin ama yakalanma ihtimalin yok? Evde kapiyi kitle ne yapiyosan yap
Bilgisayarinda iz belli etme gecmis vb
Gizliden yapıyorum zaten. Gizli arşivim var klasör gizli ama biri görür diye yine korkuyorum
Her an cidden show habere çıkabilirsin iyi
Kazandiriyoe mu aylik kac
Ayda 7000 pounda yaklaştı kazandiriyor mu ne demek?
7000 pound ne tl cinsinden desene
420k
Oha cok fazla ln
Guncellemelerin bitirdi beni lahdhdhd
Asgari ucretin 5 + 6 kati is mi var nasil yiyorlar? Bunu
5-6k üstü diyorum Şu an çalıştığım yer 33,5k veriyor
O kdr para kazanip calismak AĞRINA gitmiyor mu be çok kötü
Evde boş durursam yakayi ele veririm 👀
Arada babamlar geliyor
Evet kesinlikle anlarlar illegal yoldan temin ettigini mezara girersin
link at destek çıkalım bari
3 kutusunu kendine sakla. Elin kızına ne meraklısın para yedirmeye 😂 ben para değil akil istiyorum
tamam
Seni çok iyi tanıyan biri sevgilin falan vucut hattından falan anlayabilşr sen olduğunu
Boş ver devam et 😃
Tebrikler iyi kazanıyor musun peki
vergisini vermiyorsan o zaman kork tutuklanırsın
Ya devam edeceksin ya da birakacaksin bu kadar
Çılgın bakirenin hayal dünyası
Ee profili merak ettim ama
Aileni düşününce pişmanlık olmuyormu
Gizli de sorulsa birazdan kaldırılır
Mastürbasyonu videoları mı yayınlıyorsun
187 bin 708 Türk lirası 35 kuruş eder.
evlilik düşünür müsün çok zeki bir kadınsın
Ciddiyim
Kapatabilirsin
Kapatırsam neyle geçineceğim? Ayda 60-70k harcıyorum hic yoksa
Ne ye yarıyor ora türk yok hiç o sitede
Ayda 3000 pound neredeyse gelir oluyor.
Yüzün görünüyor mu?
Bir soru sormuştum yüzün görünüyor mu diye cevaplamadın
Hayır
O zaman sorun olmaz.
B** bırakırsın 😅😂😄 hem sıcak para hem de arzulanmayı tattın artık.
Kapat hemen
Ne nerde bizde abone olalım
Utanma olan olmuş
Adın ne
Bence devam et
Netine kuvvet
Nasıl yaptın
Söyleyemem 😔 bataklık bu
Kiyamam nasil üzülüyor ya.
Kazanıyor musun
Yakalanırsan suç
Bu gerçek mi yahu