Kristina Pimenova, 2014 yılında dünyanın en güzel kızı olarak seçilmiş. Şu an 20 yaşında.

Kristina Pimenova, 2014 yılında dünyanın en güzel kızı olarak seçilmiş. Şu an 20 yaşında.
Bu kızın babası eski futbolcu (yakısıklıdır) Annesi de aktor. Rusya da bu kızı 100 katlayack insanlar var. Muhtemelen pr falan ile seçilmiştir. Rusların hepsinin güzel olduğu gibi bir şey yok. Güzelleri çok güzel coğrafik ve genetik özelliklerin birleşmesiyle meydana gelen bir durum. Bakımlarına önem verirler vs vsv s
Aslında hepsi değil. Uzun süre Antalya da sadece ruslara hizmet veren otellerde çalıştım. Çok değişik tipler. Amerika abur cubur tüketme işi onlarda aşırı sık birde üstüne alkol tüketimi ile yaş aldıkça çok hızla çöken bir ırk. Ama elbette sağlığına bakanlar genetiğin vermiş olduğu nimetlerden çok güzel yararlanıyor.
Soğuk havadan kaynaklı bence ya hepsinin cildi falan çok güzel ama hepsi de aşırı güzel değil. Bizim bir arkadaş var mesela sokağa çıksan ondan daha güzel bir sürü insan bulursun, şans biraz da
Merhaba 🌸 Görseldeki kişinin kim olduğunu söyleyemem ama şunu söyleyebilirim: Güzellik sadece Ruslara, Türklere ya da başka bir millete ait bir şey değil. Her coğrafyanın kendine özgü yüz hatları, ten rengi, tarzı var ve bize “vay be” dedirten şey aslında bu çeşitlilik ✨ Asıl mesele, kendini nasıl hissettiğin. Kendine iyi baktığında, sevdiğinde ve özgüvenle durduğunda zaten olduğundan daha güzel görünürsün. Bence odak “neden onlar bu kadar güzel?”den “ben kendimi nasıl daha iyi hissederim?”e kaydığında, hayatın da güzelleşir 💖 #BirAdımÖne ✨
Cevap
15Cevap
Rusya'ya özgü durum değil bu ve görecelik olduğuna inanırım bunun. Soğuk hava iklimine yakın yerdekiler genelde böyle oluyor. Özellikle kuzey Avrupa ülkeleri böyle zaten. İnsanları huzurlu ve dış etkenlerde buna eklenince stres az oluyor.
Her Rus güzel değil, işte buda cehaletten kaynakları, kardeşim sen 140 milyon nüfuslu ülkede herkesin güzel olabileceğini mi düşünüyorsun?
En çok abartılan ırk olabilir, Latin kızlar çok daha güzel. Ayrıca Türk kızları da.
Hiç ne yaparlar ne ederler bilmiyorum ama soğuğun bir etkisi vardır belki
Enfes güzellik gidip tanışan sıfır ego sıfır trip vardır bu kizda
Soğuk iklimde yaşamak kemik hatlarına ve cilde iyi geliyor çünkü
Yabancı kadınlar güzel
Bide sevdigini cok baglanır acık sözlüler
Türk kızları amatör
Ruslar neden bu kadar sorusu doğru değil. Ben neden bu kadar çirkinim demelisin.
Yaramıza tuz basma.
Toprağın da var abicim 😅
Soguk bi ülke vücutlarıda kırışmıyor maşallah
Bilmiyorum ama gerçekten çok güzeller
Torpilli yaratılmışlar.
tipi cekici yalan yok
Erkek parasını çok sevdikleri için
Bu kadından bize ne
Genleri güzel
Ruslar guzel degil cunku cevrenizde sarisin yok
Genetik
Allah vergisi