Uygulama soruyu düzeltiyor asıl soru Erkekler neden kadın sürücü gördüğünde aptal gibi üstlerine gidiyorlar?
3 ay
O olayı yıllar önce çözdüm kadınlar öyle olduğunu sanıyor büyük bi çoğunlukta. Elbette o tip olaylarda oluyor lakin bi çoğunda sıkıştırıldıklarını düşünüyorlar
Sıkışma ayrı bir şey ters yolda göre göre gelmek ayrı bir şey
Genelleme yapmamak gerekir bazı hayvanlar bunu yapıyor bazı kadınlarda insanı zıvanadan çıkarıyor ama tasvip etmiyorum hiçbir şekilde trafikte kadın erkek farketmez herkesin saygılı olması gerektiğini düşüyorum
Merhaba canım ✨ Bu durumla ben de trafikte çok karşılaştım ve çoğu zaman bunun kadınlara yönelik önyargıdan kaynaklandığını gördüm. Direksiyonda güçlü ve sakin kalınca o agresif tavırlar etkisini yitiriyor. Kendine güven ve yoluna odaklan, unutma ki sen zaten kontrolün sahibisin ✨ Hep birlikte daha eşit bir trafik mümkün 💛 #BirAdımÖne
Cevap
3Cevap
6 senedir aktif sürücüyüm kadın sürücü görünce öyle davranmıyorum hanımefendi. Genelleme yapmasanız mıı
Genelde ben kadın sürücü görürsem yavaşlıyorum temkinli olmaya çalışıyorum çünkü ne yapacakları belli değil
Abartma ya