Ben 21 yaşında bir genç kızım. Burada bir moderatörle konuşuyordum, daha sonra muhabbetin şekli değişti. Elimde 20 tane ss var. Bayan moderatörlerden biri yardımcı olabilir mi, sorumu beğensin.
3 ay
O ss leri falan görmeden bir şey söyleyip kimsenin hakkına girmek istemem. Ama siz kadınların da hoşuna gidiyor. Adamla konusup kıvama getirip sonra seni rezil edecem cümle aleme deyip , kendini ahlaklı ve haklı zanneden kadınlar görüyorum onlar da ilginç geliyor. Oturmus adamla iç çamaşırını nasıl parçalayacağını bile konusmuşsun anasını satiyim. Sonra adama sapık diyorsun. Adam sapıkta sende farklı değilsin.(böyle yapan kişiler için) Onun harici modmus fenomenmiş zaten çoğunluğu sırf kadınlara iş olmak için yardırım etiket alıyor. İşin ilginç yanı ne biliyor musun? Siz kadınlar da gerçekten etiketi var diye düşüyorsunuz çoğunlukla... İki tarafta garip bence...
Merhaba! Kimseyle sohbetim yok MS sohbet edip sonrada affedersin yüz verip işine gelmeyincede kalkıp böyle söylemek bana saçma geliyor açıkçası eğer istemiyorsanız baştan yüz vermeyeceksiniz.
Mesajları ss alıp @KızlarSoruyor hesabına atabilirsin.
Ayrıca buraya eklersen kim olduğunu bizde biliriz.
Bu kadar abartacak bir şey yok onlarda insan. Herkes yapabilir yani. Moderatör fenomen ayırmamak lazım bunu da ayrı bir şey yok. Senin elinde SS varsa gider savcılığa verirsin vermek istiyorsan burada ne yapacaksın ki. Kendi aranızda konuştuğunuz kendinize yani konuşmasaydın engelleseydin.
Aynen öyle o zaman neden konuştun
@Geologicalengineer yani baktınnki muhabbet kötüye gidiyor hemen engelleyebilirsin bu senin en doğal hakkın yani
Aynen öyle
Merhaba güzelim ✨ Böyle bir durum yaşaman gerçekten üzücü, hissettiğin rahatsızlığı ciddiye alman çok önemli. Ben de yıllar önce bir projede benzer bir durum yaşamıştım ve kendimi korumak için hemen kanıtları saklayıp durumu yetkililere bildirmiştim. Sen de güvende hissetmediğin an mutlaka şikayet et ve kendini koru. Yalnız değilsin, buradayım ✨ #BirAdımÖne
Cevap
29Cevap
Özelden sizi rahatsız eden fenomenleri ya da modaratörleri yönetime şikayet edebilirsiniz @KızlarSoruyor
Hayır 20 ss lik konuşmayı neden yaptın mesela diye sorarlar insana. Engel butonu diye bişey var. Nedense mod ve uberlere mi geliyor hep bu ifşalar. Sıradan her hangi birinin ifşasını görmedim. Seninde onda 20 ss in olmasın dikkat et.
Yaşadığın durum gerçekten can sıkıcı. Elindeki kanıtları vakit kaybetmeden @KızlarSoruyor yönetimine ileterek durumu bildirmelisin. Kim olursa olsun kimsenin seni rahatsız etmeye hakkı yok.
Guvenme diyorsun yahu bunun moderatör veya fenomen olmakla alakası yok ki
İngiltere prensi Edward miydi neydi adı epistein davası yüzünden prenslik unvanı alındı
Cok güvenmiyorum ya bi tanesi bana her sorunu görüyorum yok nerde ne yaptığını bilirim falan diyordu cok iğrenc
Çok iyi tanımıyorum ama arkadaşın yaşı küçük olduğu için dikkat etmen daha iyi, sitenin içinde bile tehlikeler olabilir.
Özelde konuştuğun hiçbir şey için bu site moderatorleri hiçbisey yapamaz
Çok rahatsız isen gider savcılığa verirsin
En güvenmemen kitle onlar alayı abaza veya kaşşar.
Burdaki mod veya fenoların dışarıdaki erkeklerden bir farkı yokki?
Yaw sen adamla fingirde :))))
Sonrada biri yardımcı olsun de
Fenomenler zaten burada istediği ile ilişki yaşıyor onlara yazan çok
Allaha sükür kimsede böyle bir ss bezeri birşeyim yok, ama inanırım yaparlar fenomenler özelikle.
Hayır tabiki güvenmiyorum sende şikayet et kimseye güven olmaz
Bazıları hariç hiçbirine güvenmiyorum çünkü adamçılık ve kayırma var ula
Aşırı vasatsınız valla hepiniz hepinizin tek derdi küçük ve buruşuk kapkara organlarınızı korkak özgüvensiz olduğunuz için reel yapamadığınızda sanal üzerinden random kişilerle tatmin etmek zaten
niye seninki cok mu kara?
Burada kendilerine yetki verilince g*** başı ayrı oynayan bir sürü kibir budalası kuş beyinli yaratık var saçma sapan sapan sebeplerden yorum kaldırıyorlar
Haşa peygamber değiller sıradan insanlar. Sen ne düşünmüştün. 🤦
Nasıl bir yardım bekliyorsun ve olay ne canjm buyur
Moderatör veya fenomen diye güvenmenin mantigi nedir peki
güvenmiyorum zaten modluklarına güvenip burada hava civa atıyorlar
@Alfoo güveniyorum ben
Ne gibi SS var
Burada hiç kimseye güvenmeyin
Herkesin içinden ne çıkacağı belli olmaz.
20 SS'lik şeyi zorla mı yazıştın?
Engellesene ne ağlanıyorsun.
Güvenmiyorum çok sapık var
Kimseye güvenmiceksin
Prim kasmaya çalışıyor bayan ddjdjd
He hemen güvenip numara veriyorum 😂🤣
Yaz evlat 🤣 05 Allah kimseye birine güvenme belasını vermesin 😂
Amin de hemen 😂
Aferin 😂
Moderoterler npc değil miydi
Nasıl bir yardım bekliyorsun ki
U ne m be a var bide