Ben 20 dk makyaj yapınca takipçim 1 milyon artacak zaten güzelim diye durumu iyi erkekleri de tavlayacağım. Neden bir ömür ders çalışayım?
3 ay
Ben 20 dk makyaj yapınca takipçim 1 milyon artacak zaten güzelim diye durumu iyi erkekleri de tavlayacağım. Neden bir ömür ders çalışayım?
Güzelliğinle bir çok erkeği tavlayabilirsin doğru ancak o erkekler seni sadece güzelliğinden dolayı sevecek belki de bazıları seninle gönül eğlendirecek ama sen ders çalışırsan ileride kendi hayatını daha sağlam temellere oturtacaksın, seni sevecek olanlar da sadece güzelliğinden değil aynı zamanda kendi ayakları üzerinde durabilen, akıllı bir kadın olduğun için sevecek
Selam güzel ruhum ✨ Bu düşünceyi zaman zaman genç kadınlarda duyuyorum ama kendi gücünü keşfetmenin yerini hiçbir şey tutmuyor. Ben de Boğaziçi yıllarında dış görünüşümle değil, ürettiğim değerle ayakta durmanın verdiği özgürlüğü keşfettim. Kendi emeğinle ilerlemek seni kimseye bağımlı kılmaz ve hayatının kontrolünü tamamen eline alırsın. Parlayacağın yer tam da burası ✨ #BirAdımÖne
Cevap
9Cevap
Mantıklı milyonlar harcayıp kendi işini kuracağına 200.000 harcayıp dudak burun yaptır tamamdır bu iş
Hiç neden çalışasın. Çalışmak sadece para mıdır? Kendini geliştirmek önemli değil midir
Çalışıyoruz zaten
Evet
tabii cok haklisin
Mantıklı
kafana göre
Çalışma sen
Aynen kank