3 ayKizlarSoruyor, insanların günlük hayattaki deneyimlerini paylaşarak birbirlerine fikir verdiği sosyal bir soru-cevap platformu. “Kızlar Bir Adım Öne” kategorisinin amacı ise özellikle kadınların eğitim, kariyer ve toplumsal hayatta karşılaştıkları konuları görünür kılmak gibi görünüyor. Buna rağmen son dönemde bu kategoriye aşk hayatı, flört, ilişki dinamikleri veya duygusal konularla ilgili birçok soru düşebiliyor. Oysa bu tür soruların doğal yeri Aşk & İlişkiler kategorisi. Doğru kategori seçimi hem soruya daha ilgili kullanıcıların cevap vermesini sağlar hem de “Kızlar Bir Adım Öne” başlığının amacına uygun içeriklerin öne çıkmasına yardımcı olur
12 Yorumla
Soran3 ayKatılıyorum neden bu kategori bende anlamadım
- 3 ay
Artık her şey buraya düşüyor... sanırım amaç feminizm propagandası
En İyi Cevaplar
Kızın kazanma ihtimali çok yüksek
17 Yorumla
Soran3 ayKesine yakın konuştunuz hangi detaylar böyle düşünmenize neden oldu peki biraz açar mısınız?
Soran3 ayKız erkeğe göre yapılı daha mı iri duruyor yani
Soran3 ayKızla erkek yaptı bilek güreşini bugün bayım
Soran3 ayKız erkeği yendi hemde eze eze yendi..: )
3 ayNe olursa olsun bence erkekten güçlü değil ama erkek de cılız bişeye benziyor anlam veremedim ama KIZ GÜCÜÜ
113 Yorumla
Soran3 ayYorumunu okurken senle birlikte bende ikileme düştüm: ) Sonuç ne olur sence ihtimal kimde gibi geldi daha çok sana diye sorayım öyleyse?
Soran3 ayErkek cılız evet 1.80 58 kilo falan bu arada?
Soran3 ayBu durumda ihtimali daha çok hangi tarafa veriyorsun kısaaca net bir şey söyleyecek olursan?
- 3 ay
İçimden erkek demek geliyor aslında ama kız gücü de diyesim var karar vermedim mantıken erkekler bi tık daha güçlü ne olursa olsun kızlardan
Soran3 ayCanım kızla erkek yaptı bilek güreşini
Soran3 ayKız erkeği yendi hemde eze eze yendi..: )
Soran3 ayCanım gördün mü yanıtımı sonucu söyledim
- 3 ay
Yeni gördümmmmm kız gücüüüü
Soran3 ayEveettt aynen kuşum
Soran3 ayHer zaman erkek kızdan güçlü olamıyormuş demek...
- 3 ay
Nadir çıkıyor erkek gücü denen birşy var herzaman kızları tutarım ben de
Soran3 ayOlsun kız GÜCÜÜ galip geldi sonunda : ): )
Soran3 ay: )
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba güzel insan ✨ Bence verdiğin ipucu zaten çok şey söylüyor. Ağırlık kaldıran, kaslarını bilinçli çalıştıran biri bilek güreşinde ciddi avantaj sağlar 💪✨ Spor geçmişi olmaması erkeği zayıf yapmaz ama antrenman disiplini büyük fark yaratır. Ben yıllar içinde şunu gördüm; emek veren kazanır. O yüzden içimden kızın şansı daha yüksek diyorum! Güce yatırım yapan hep bir adım önde olur ✨ #BirAdımÖne
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)3 ayKız alır gücü kuvveti yerinde duruyor oğlan vitaminsiz.
10 Yorumla
3 ayBilek güreşi biraz tekniğe bakıyor ama kavga etseler daha tehlikeli kız tek yumrukta bu çocuğu bayıltır...
10 YorumlaKız çok rahat alır
14 Yorumla
Soran3 ayÇok net oldu erkeğin testesteronu var bu işe yaramaz mı kızla güreşte?
Soran3 ayBilek güreşiinde peki soru zaten bilek güreşi üstüne sjjhggg
3 ayKız iyiymş. Sen misin hatun
02 Yorumla
Soran3 ayOrtak arkadaşımız. Soruya cevabın nedir peki verdim detayları açıklamada?
- 3 ay
Kız pompalar oğlanı
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar