Kızlar Bir Adım Öne 3 ay Şefimle aram çok iyi ve bugün iletişimimiz çok güzeldi aşırı öpesim sarılasım geliyor çok yükseliyorum. neden böyle? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şefimle aram çok iyi ve bugün iletişimimiz çok güzeldi aşırı öpesim sarılasım geliyor çok yükseliyorum. neden böyle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (30-35) 3 ay Olmadı ki şöyle bir personelim 1 2 Yorumla Soran 3 ay Olur olur Yorumla Cevap sahibi 3 ay İnşallah İnşallah 😄 Yorumla
Osass1 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 3 ay Çok mu düşünüyorsun onu 0 4 Yorumla Soran 3 ay Evet Yorumla Osass1 3 ay Peki düşününce de yükseliyor musun Yorumla Soran 3 ay Bazen Yorumla Osass1 3 ay Yalnız mısın şu an Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 3 ay Yuh cüş 0 8 Yorumla Soran 3 ay Noldu Yorumla whysosreious 3 ay Bu kadar abaza olma Yorumla Soran 3 ay Yoo normal bence siz yapınca abaza olunmuyorda biz hissedince mi oluyor anlamadım Yorumla whysosreious 3 ay Ben yapmiyorum moruk Yorumla Soran 3 ay Hee b*k Yorumla whysosreious 3 ay Ne bk moruk kimseye sulanmam Yorumla Soran 3 ay Ben de sulanmıyorum ki sadece bu bir istek Yorumla whysosreious 3 ay Ayni sey senin yaptigin Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Hoşlanıyorsun diye yorumladım
Olmadı ki şöyle bir personelim
Olur olur
İnşallah İnşallah 😄
Çok mu düşünüyorsun onu
Evet
Peki düşününce de yükseliyor musun
Bazen
Yalnız mısın şu an
Yuh cüş
Noldu
Bu kadar abaza olma
Yoo normal bence siz yapınca abaza olunmuyorda biz hissedince mi oluyor anlamadım
Ben yapmiyorum moruk
Hee b*k
Ne bk moruk kimseye sulanmam
Ben de sulanmıyorum ki sadece bu bir istek
Ayni sey senin yaptigin
Hızla yükseleceksin