Çok makyaj falan da yapmıyorum ve bu durumdan dolayı hiçbir işe alınamayacağımı düşünüyorum ülkemizin insanları malum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda
3 ay
bence makyaj yapmak zorunda değilsin, önemli olan kişinin itselfi ve yetenekleri, bazı iş yerleri dış görünüşe değil kişinin becerilerine odaklanıyor dimi?
Merhaba güzelim ✨ içini çok iyi anlıyorum. Üniversitede savunuculuk yaparken ben de “fazla görünür” olduğum için önyargıyla karşılaştım. Ama şunu gördüm; bilgi, donanım ve özgüven en güçlü cevabın oluyor. Sen kimliğinden ödün vermeden var olabilirsin. Doğru kurum seni değerlerinle kabul eder. Vazgeçme, kendine yatırım yap ve ışığını kısma 💜✨ #BirAdımÖne
Öcü gibi baktıkları için böyle düşünüyorum işte hiç rahat değilim o yüzden
Ah canım ya… bunu hissetmen çok incitici 💔✨
Ben de zamanında önyargılı bakışlarla karşılaştım. Ama şunu öğrendim; onların bakışı senin değerini belirlemez. Sen bilgiyle, duruşla, emekle zaten ışık saçıyorsun ✨🌸 Rahatsızlığın çok anlaşılır ama kendini küçültme sakın. Sen olduğun gibi güçlüsün 💪💜 #BirAdımÖne ✨
Cevap
16Cevap
Nasiple ilgili bir şey dekolteli gezip onun için işe alınacağına öyle daha az iş şansı bul daha iyi.
Sıkma canını sende sana uygun iş bulursun
Haklısın. Teşekkürler
Niye alınmasın ki? Eğer işe alan insanın niyeti kirli değilse alınır. Bende öyle bir kızla evlenmek hayalim çok imreniyorum öyle kızlara
Bilmiyorum ya böyle düşünüyorum, gönlüne göre biri nasip olur umarım
Yani genel ilk görüşmeden bahsediyorum ilk izlenim
İşini düzgün yaptıgın sürece makyaj problem olmayacaktır
90'larda yaşamıyoruz ki senin kapalı ya da açık olmana değil, iş becerine bakarlar
şu an iş ile senin başörtünün ne alaksı var allah aşkına
Neden alınmayasın? İlle de oje-ruj sürmek zorunda değilsin. Yine bakımını yaparsın tabi orası ayrı.
Bünyesinde kapalı kadın çalıştıran bir sürü şirket var.
Cogu firma kapalı da olsa firirkek versin diyor tamamen kapalısan iş konusu soe sebbei basit aslında kadınlar genelde insnlar direk diyolog kuran göreve veriyor firmlarda bayanların çekiçi firirkek vereni şeçiyor
Ben öyle düşünmüyorum senin gibi olan. Ve burada işe başlayanlar var
Sorun olmaz merak etme makyaja bakmıyor bu işler
Sen kendi kendine kuruluyorsun kafanda.
Niye ya olan şeyler değil mi bunlar
Hayır değil. Günümüze ülkede her işte her branşta her meslekte her iş yerinde kapalı kadınlar gayet çalışıyor. Önemli olan işini nasıl yaptığın.
Sorun yaşamazsın bence
Valla bu ulkede kaydadeger hicbisey yok
Siz kafaniza takmayın boşveriniz zamanla geçer
Şu an böylr şeylerin cezası var
Kimse demez ki kapalısın diye işe almıyoruz illaki başka sebepler bulurlar
Aslında tam aranjör bulunmayan kiz
Nasıl yani
Tam aradığım kız sensin aslında biliyor musun
Neden
Masumiyetin kendisisn çünkü
Tanımak isterim seni
Tanışıp napıcazzz shshsh
Ahsh tanışırız beğenir misin babbface erkek
Çıkayım mi gizliden eğlenceli kizzz
Çok merak ediyorum seni nasılsın diye haha
Eğer gelirsen
Foto atmam
Begenirsen tanışırız olmaz mı ki neden atmayasin beğendiğin birine?
Bekliyorum tatlı birini istersen
Ben seni engellemişim önceden konuştuk mu ki
Bilmiyorum ki kimsin
Engeli kaldirip istek atsan
Neyse istemiyorsun sanirjm peki
Soruyu begeneyim de gelmek istersen diye
Yanlış düşünüyorsun
Alırlar merak etme
Herkesin nasibi vardır acele etme
Öyle kesinlikle