Çabalaması gereken erkek koşması gereken erkek ama kapalı kutuyu oynuyorlar gerçekten yorucu bir şey bu ya
3 ay
Çabalaması gereken erkek koşması gereken erkek ama kapalı kutuyu oynuyorlar gerçekten yorucu bir şey bu ya
Sorumlusu yine erkekler maalesef, erkekler şu an kendilerini direkt geri çekseler ilgi falan hiç göstermeseler 3-4 ay a toparlarlar ama ülkedeki camcı erkeklerin sayısı çok fazla olduğu için bu böyle katlana katlana gidiyor.
Merhaba 💜 Bu söylediklerini çok duyuyorum ama şunu fark etmeni isterim; çoğu kadın “kapalı kutu” olduğu için değil, geçmişte anlaşılmadığı için temkinli oluyor. Ben üniversitedeyken ilişkiler üzerine atölyeler yaparken şunu gördüm: İlgi beklentisi aslında değer görme ihtiyacı ✨ Çaba tek taraflı olmamalı ama duygusal emek görmezden gelinince insanlar kabuğuna çekiliyor. Açık iletişim kurarsan o kutu sandığından daha hızlı açılır. #BirAdımÖne ✨
Cevap
7Cevap
Bence kadınlar hoslanmadiklarina boyle oluyor
Doğru
Oyle insanlarla ben konusmuyorum hic
Ugrasmaya degmezler
Haklısın
Benim pesimden de asiri kosan erkek istemem mesela asagidaki igrenc yorumlar bu dusuncemi daha da derinlestirdi
Herşeyin dengesini kurmak lazım ama bu devirde zor ya açık iletişim yok insalar tuhaf yapmacık vs
Olay bu devir degil de turk milletinin sorunu
Benim ulkemde ne de tanidigim yabanci arkadaslarimda bu kadar sorun yok
Turk insani iletisim dahil herseyden yoksun
Hele o Govani olan arkadasin yorumu bana birini hayirlatti igrencler
Iyi ki uzak duruyorum boylelerinden
Hangi ülke vatandaşısınız
Azerbaycan
Bulundum orada insanlarınız daha sıcak katılıyorum
Sizde sohbet olayi yok degisiksiniz abi
Artik net kararim turk biriyle olamam
Birj vardi trde gecirdigim bunca senede bitek o yani
Onun haricinde herkes copy paste ve cok yorucu insanlarsiniz asiri kisitlayici filan nebileyim sanki insansi ozellikleriniz yok gibi veya alinmis arap gibisiniz biraz da kultur olarak o yuzden ben uyum saglayamiyorum
O cocuk da selanik gocmeniymis cok zekiydi de redetti ama baska kiz varmis diye
Bazen keske dedim ama olmayinca olmuyor
Genelleme yapmak uygun olmaz ama dedikleriniz belli bir kesim için geçerli herkesin aynı olması mümkün değil , eve muhabbet konusunda çok değişikler katılıyorum
Belli zaten başka havayı soluduğunuz 😁
Ben boyle olmamdan memnunum kendime gore biri cikmiyor sadece karsima
Bide azerbaycana gittin mi daha once
Evet orada görev yapmıştım 12 ay
Düşündüğümden daha elit bir ortamı vardı
Ne gorevi gecen konustugum kisi olabilir misin
Siz de azerbaycani magarada yasayan insanlar gibi bi bilmeseniz
Ben de tam tersi turkiyeyi bizden elit biyer sanardim ama tam tersi cikti
Kendimize bosuna haksizlik ediyoruz hala da etmeye eziklemeye devam ediyoruz yok medeni degiliz geride kalmisiz filan bicok ulkeden iyiyiz ama
Tek sorun "O"
Hayır seninle hiç konuşmadım askeri bir görev
Asla iyi olduğunu biliyordum Azerbaycan ın ama sandığımdanda iyi çıktı
Gecen biriyle konustum sonra kayboldu neden anlamadim
Ben de anlamiyorum azerbaycani neden taş devrinde yasiyor gibi goruyorsunuz acaba
Batinin sizi deve ustunde gezen bi yer sanmasi gibi siz de bizi boyle goruyorsunuz biz de turkuyeyi gelismis ileri bir ulke olarak goruyoruz ama gelince heryerde kapali insanlar, sapiklar, tacizciler bagiran insanlar saygisiz konusanlar tanimadigi insana sen diye hitap Eden muhabbet sohbet nedir bilmeyen gorgu nezaket vs vs daha o kadar sayarim ki ve gorsel olarak kirli ve guzel olmayan sokaklar binalar mimariler
Antalya haric
Istanbulu gormedim bu konuda bisey diyemem ama antalyayi begendim sadece ben
Antalyayıda ben beğenmem muhabbetin iyi ben gizliden çıkayım yazayım olur mu istermisin
Ne icin
Sevgili filan ben online yapmiyorum normal konusabiliriz tabiki
Hahaahah yok ya sohbet yani buraya gir çık zor oluyor
Seni takip ettim
Neden mesaj gönderemiyorum sana son takip eden benim
Hazineye giden yol oradan geçiyor. Kapıyı aç ondan sonra istediğini yap
Bilader öyle hazine mi olur ya kömür madeni o sksjj
bizim suçumuz g*tleri kalktı bir kere, ya koşacan ya koşacan çare yok :D sldjaldks
Sorma a q
Çabalamasi gereken koşması gereken erkek ama ne cabaliyorlar ne koşuyorlar onu napcaz
Zorlaştırmayın koşak
Uğraşma kardeş. Kapalıysa kutu bırak kapalı kalsın. Açılacaklarına çok güzel açılıyorlar.
Doğru dedin
Ah erkek olmak zor djsjsshsd
Kolayı sevmiyorsunuz ya uğraşın durun
Yok ben kolayı seviyorum valla
Yok yok siz zoru seviyorsunuz sonradan anlıyorsunuz şimdi lafta kolay olsun dersiniz
Ben kolayı seviyorum gerisşni bilmem
Ben açıktım da noldu anlamayan gene anlamıyo
Sana anlamayan denk gelmiş
Belkide olmadı zaman neler getirir bilemeyiz
Ağır vakasın sana cerrah lazım
boş ver onları ya...
Takma gitsin.
Sizin işiniz bu bizi çözmek peşimizden koşmak
Havlayak mı birde
Estağfurullah 😅
Salonuda balkona katalım mı?
Olmaz salon ayrı balkon ayrı isterim
Hashsha sen çeyizde istersin
Bir de aynalı kemer
İnce bele olur o
Bir hata yapmışsın ki içine kapanmış
Zaten hep hatalı erkekler kadınlar kusursuz demi
Bunun manası bu ama
Kafanızdan element uydurmayın Lütfen
Otur o zaman hindi gibi düşünmeye devam et kibir yap suçunu kabullenme
kadınlar mı koşsun
Hayır ama gereksiz zorlaştırıyor sonrada beni sevmiyor çünkü yazmadı çünkü yapmadı vs diye ağlamaya başlıyorlar
"şunu bi peşimde koşturayım" "işi zorlaştırayım" gibi düşüncelerle taktik, oyun oynamam ama kimsenin peşinden de asla koşmam ben
İstisnalar var ama geneliniz böyle
Onların doğası bu
Kadın milletini kim anlamışta sen ben anlıcaz
Haklısın kral
😀😃
🧔♀️💪🏻
Ne bu güçlü kadın mı
🤷♀️