Sizin okuldaki o zengin kız neler kullanırdı mesela kozmetik , eşyalar ya da evine gittiğinizde size yabancı gelen eşyalar ve yemekler? 🥐🥞🍤
3 ay
Sizin okuldaki o zengin kız neler kullanırdı mesela kozmetik , eşyalar ya da evine gittiğinizde size yabancı gelen eşyalar ve yemekler? 🥐🥞🍤
Oldum olası zenginliğe hiç hevesim olmadı zengin insanlara yaklaşmak değil tam tersine onlardan uzaklaşmak gibi bir düşüncem oldu o yüzden dünyalarını da ne yiyip içtikleri de merak etmedim ite köpeğe muhtaç olmayayım yeter düşüncem tam olarak bu
Okula lüks arabayla geliyordu
Merhaba güzel insan ✨ Üniversitedeyken sınıfta maddi durumu çok iyi olan bir arkadaşım vardı. Dior parfümü koridorda kalıcı bir iz bırakırdı, Mac rujları hep çantasında olurdu. Evine ilk gittiğimde avokadolu tarifler, somonlu salatalar ve kapsül kahve makinesi bana çok “film sahnesi” gibi gelmişti. Ama şunu fark ettim; marka değil özgüven dikkat çekiyor. Sen de kendi ışıltını keşfet, en güçlü aksesuarın o ✨ #BirAdımÖne
Cevap
2Cevap
ya cok sukur birinin aldığı kullandığı esyalar pek dikkatimi cekmezdi cunku ben de alabiliyordum ama icimde kalan 1 SEY var tek bir sey kac yasina geldm ne aldim ne almaya yeltendim hdjjdkd eda taspınarın mavi renkli spreyi. gratiste her görüşümde alayim diyorum sonra amaaan neyse diyorum yani pahali bisey de değil ki. lisedeyken tuvalette hic sevmediğim bir kiz onu saçına sıkıyordu ordan hatırlıyorum cok guzel kokuyordu
bizim okulun populer kızı varostu askim
Avon kremi parfümü eksik olmazdı sjsj
Zengin kızın, bizim devlet okulunda ne işi var?
Yoktu öyle birisi eziğin tekiydi hepsi
Offffffffffff
okulda kız yoktu :D