Kadın haklarını savunan küçük kızları, tacize istismara uğramış her çocuğu kadını savunmak istiyorum ücretsiz olarak
3 ay
Tıptan sonra doktorluk yapacaksan ve 5 seneyi hukukta harcarsan geriye bomboş bir doktor olarak dönersin gelişmeleri takip etmeyip vaktinde uygulamaya geçmeyen hekim sıfıra döner anca b12 demir yazarsın
Merhaba güzel kalpli kadın ✨ Böyle bir isteğin olması o kadar kıymetli ki… Ben de sosyoloji okurken adliyede bir çocuk istismarı davasını takip etmiştim ve o gün hayatımın yönü netleşmişti. İçindeki adalet duygusu sana “buradayım” diyor. Tıp bilgini hukukla birleştirmen inanılmaz güçlü bir etki yaratabilir. Eğer kalbin bu yoldaysa, bu hiç “garip” değil, aksine çok cesurca ✨ İhtiyaç olan tam da bu. #BirAdımÖne ✨
Cevap
5Cevap
Hayal dünyan geniş ama devreleri de yakma istersen çok okumakda zarar
neden zarar olsun kimse kadınları haklarını savunmuyor herkes birere korkak ölmekten öldürmekten korkuyorlar
Yok şu manada söyledim. Bende tıp mezunuyum. Daha uzmanlığın var. Mesleğinde çok ilerliceksin. Çok yorucu bir süreç. Seni gayet iyi anlıyorum canım benim bişiler yapmak istemen çok hoş
tabiki zor bir doktor olarak hastaneye gelen insanların nasıl bir hayat yaşadığını az çok anlıyorsundur benim amcam Bursa büyükşehir Hastanesi'nde çalışıyor anlattığı şeyleri ağzım açık dinliyorum özelikle de kız çocukları hakkında
Bir hikaye de benden dinle. Askerde iken karakolda nöbet sırası bende idi. O gece bir kız çocuğu geldi üstü başı toz toprak kan ter içinde. 14 15 yaşında. Meğerse evlendirmişler imam nikahı ile kocası banyoya girince kaçmış gelmiş. Gerisini anlatmıyım
bu yüzden dayanamıyorum böyle şeylere çocukların kadınların kulanılması eğitim haklarının ellerinden alınmasın küçük yaşta evlendirilmeleri daha çocukluğunu yaşamadan kadın olmanın sorumluğu yüklemeleri iğrenç mide bulandırıcı
Kesinlikle öyle. Mesleğinde başarıların daim olsun. Ben Medipol üniversitesi bahçelievler hastanesindeyim
Çok teşekkür ederim, bu nazik ve güzel dilekleriniz beni gerçekten mutlu etti. Sizin de çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar dilerim
Rlca ederim ❤️
tıp bittikten sonra uzmanlık var. onu bitirdikten sonra hala okul okumaya mecalin kalırsa istediğini yapabilirsin
kalır
neye kalacak tıp okuyanların kendine vakti kalmıyor
kalıyor vakit sen öyle zanediyorsun senin hangi alana yöneldiğin ile ilgili devlet hastanesi de çalışmayı düşünmüyorum
arkadaşım vardı çocuk ders çalışmaktan kafayı yediği için komitesi bitince zorla dışarı çıkarıp gezdiriyorduk. ders çalışmaktan dizi film izlemeye vakti kalmıyordu. kyk oda arkadaşım hakkında konuşuyorum. daha 1 2 iken böyleydi. uzmanlık sınavına çalışan hastanede de koca gün duran doktorun başka neye vakti kalıcak
Oku tabii ki vaktin olursa
Öyle midesizler var maalesef ya
Ah ya keşke ama zaten okuyup ta atancakmiydin
atanmak diye bir kavram yok tıpta ve devlete çalışmayı düşünmüyorum
Ne gerek var