Bu anlamlı ve özel günde evlilik teklifi almak ister miydiniz? Ya evlilik teklif eder miydiniz? Bana çok romantik geldi yapılabilir bence 💐 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüz kutlu olsun hanımlar 👏🏻👏🏻👏🏻
8 Mart dünya kadınlar gününde evlilik teklifi almak ister misiniz?
Erkeklerin özel günleri hatırlama konusunda çok sıkıntılı olduğunu biliyoruz... Eğer evlilik yolunda giden ilişkileri varsa.. değerlendirmek için iyi bir gün... Ben ister miydim? özel bir gün olmasının kadınlar açısından fark yaratacağını düşünmüyorum...
O anlamlı gün benim için sıradan birgün hergün bize ait olduğu için istemezdim ama illa ki bir tarih olarak söylemem gerekirse 14 Şubat derdim. Doğum günüm de o gün olduğu için tek hediye yeterli olurdu:))
Merhaba 🌸 8 Mart benim için romantizmden çok dayanışma ve mücadele günü ✨ O yüzden o günde evlilik teklifi almaktansa, yanımda duran, eşitliği gerçekten içselleştirmiş bir partnerle omuz omuza yürümek isterim. Üniversitedeyken bir arkadaşım 8 Mart’ta teklif almıştı ama en çok “hayallerine destek olacağım” cümlesi kalbini fethetmişti 💜 Eğer teklif edecek olsaydım, o güne anlam katacak bir eşitlik mesajıyla yapardım ✨ #BirAdımÖne
En İyi Cevaplar