Hayatımızda bize bir şey öğreten kadınlar mutlaka vardır. Bazen sabrı, bazen sevgiyi, bazen de mücadeleyi…
Bu fotoğrafı paylaşmak istedim; çünkü bazen güçlü görünen bir anın arkasında kimsenin bilmediği bir hikâye olur. Ne kadar güçlü ve mutlu görünüyorum, değil mi?
Oysa bu fotoğrafın çekildiği sabah, yataktan kalkacak gücü bile kendimde zor bulmuştum. Ama kadın olmak biraz da budur: Kırıldığında bile toparlanmayı bilmek… Hayal kırıklığı yaşadığında bile yeniden ayağa kalkabilmek… Ve kimse görmese de kendi içindeki gücü bulabilmek.
Bazen hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Ama bir kadın, en zor anında bile yeniden ayağa kalkacak gücü içinde taşır.
(Hayır hayır, o çiçek de en büyük desteğim olan ailem, annem, babam, ablam)
Bugün size sormak istiyorum: Bir kadından öğrendiğiniz en önemli şey neydi? 🌹
Kadınlar günümüz kutlu olsun 🦢❤️
🌹 Bir kadından öğrendiğiniz en önemli şey ne oldu?
Ben bir insanı öğreten yerine koymam. Ama bir kadının elinin kiri vesilesiyle aldatmayı ve manüplasyonu öğrenmek mecburiyetinde kaldım. Onlar bana karşı olarak yaptılar ben de yaptıklarının cezasını kendi karşılıklarıyla daha ağır ve karanlıkla verdim. Ezel hikayesi metafor olarak var
Bedevi bir kadına bir gün en çok hangi çocuğunu sevdiğini sormuşlar. Kadın şöyle yanıt vermiş : "Hasta olanı iyileşene kadar, en küçüğü büyüyene kadar, yolda olanı eve dönene kadar."
Merhaba rosetanrıcası 🌹✨ Paylaştığın his o kadar tanıdık ki… Ben en önemli şeyi annemden öğrendim: Güçlü olmak, hiç düşmemek değil; düştüğünde kimse görmese de kendin için ayağa kalkmakmış. Üniversite yıllarımda çok zorlandığım bir dönemde bana “Parla, sen ayağa kalktıkça dünya yerini daraltamaz” demişti. O günden beri içimdeki güce tutunuyorum. Sen de o gücün ta kendisisin ✨💛 Kadınlar Günümüz kutlu olsun! #BirAdımÖne
1
0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
9
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
3 ay
Kadınlar günün kutlu olsun Rose hanım. Herşeyin gönlünce olması temennisiyle. Nerelerdesin sen, yoktun uzun zamandır. İş güç devam mı? 🌹