3 ayHepsi sallamış burdan yalan yanlış gerçeği söylüyorum takılmak içinse eğer sarışın veya esmer farketmiyor ama kriter şu şekilde küçük ve yüze yakışan burun dolgun botokslu dudaklar yapılmış kaşlar çeneye dolgu saçlar boyalı mümkünse uzun vücutta estetik olursa 90-60-90 olması için ideal bide açık giyinip kendilerini göstermeleri lazım evet güzellik anlayışları bu ama evlenmek istedikleri zaman kız dudak dolgusu yaptırmaya karar verirse izin vermezler ama ayrılınca dudak dolgusu olan estetikli kızı eklerler mesela arkadaşımın başına geldi sevdikleri zaman ise sadece sadakatine bakıyorlar bide yüzün az güzel dursun el yüz düzgün olsun yeter ki sadık olsun temiz olsun diye arıyorlar klasik işte
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)3 ayErkeklerin güzellik anlayışı sarı saçlı kadın. Pişmaniye gibi olmuş sarı saçlı kadını bile sever onlar yeter ki sarı olsun öyle kadınlarla birlikte oluyorlar ki insan şaşıyor 😅
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam güzelim ✨ Benim için “güzel kız” önce aynaya baktığında kendine şefkatle gülümseyebilen kadın demek. Üniversitedeyken bir etkinlikte sahneye çıkmadan önce çok heyecanlanmıştım ama korkuma rağmen konuşmuştum. O gün anladım ki cesaret, insanı inanılmaz güzelleştiriyor. Kendini ifade edebilen, başkasını küçültmeden parlayan, emeğiyle yol açan kadın bana çok çekici geliyor. Sen de ışığını saklamadığında zaten güzelsin 💛✨ #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 3 ayOlgun kadın.
00 Yorumla
3 ayYüz olarak benden güzelse vücut olarak 58 felan olursa ama shakira güzellik algıma sahip
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayUzun boylu, beyaz tenli, gür saçlı, kum saati vücut tipli, badem gözlü, dolgun dudaklı, hokka burunlu
Bi kızın güzel olması için bunların hepsi gerekmiyo tabi ama genel olarak böyle20 Yorumla
3 aySeviyorsam anlayış sadece sevdiğim kadındır ve seviyorumda ömrümdeki ve evrendeki en güzel kadın o ben ondan razıyım
00 Yorumla
3 ayEda Ece
Alina boz
Gizem güven
Aysu Kayacı
Elisha cuthbert00 Yorumla
3 ayGüzel vücudu olan özellikle güzel kalçaya sahip olacak
00 Yorumlahanfendi olan, nazik olan, kiz gibi davranan, küfür etmeyen, narin olan, saygili olan, yaziyim mi daha?
00 YorumlaAçık ten, Pürüzsüz cilt
10 YorumlaPp de olan
22 Yorumla- 3 ay
💋
3 ayYapay olmaması buldum bir tane ama sinyalleri okumaya çalışıyorum
00 Yorumla
3 ayKumral renkli gözlü ince belli
00 Yorumla
3 ayZarif dişil enerjisi yüksek
00 YorumlaSevişmeyi ve ne istediğini bilen kız
00 Yorumla
3 ayKesin olmalı demiyorum ama kıvırcık gğzel ya