Sınıf içi sohbetiniz olmayan birine açılsak sonuç yüzde kaç olumlu olabilir?

Selam millet , sınıf içinden bir beyefendi (gözümün nuru , ay çiçeğim , uğur böceğim , yüreğimin sinoatrial düğümü , nöronlarımın nörotransmitteri ) den hoşlanıyorum. Yaklaşık 3 yıldır aynı sınıftayız. Seneye stajlardan dolayı ayrılacağız ve bir daha görüşmeyeceğiz. Bu haziranda son sınav var ortak olan. Ders konusunda birkaç sorum olduğundan beni telefonuna kaydetmiş ki WhatsApp durumlarını görüyorum. İnstadan da takipleşiyoruz. Ama çok fazla ders çalışıyor. Herkese ders amaçlı yaklaşıyor. Herkese yürüyen ders şeklinde bakıyor ve çalışkan tayfayla oturuyor. Çok fazla hoşlanıyorum unutmaya çabaladım unutamadım. Çocukla sohbet açmak için de ders ortalaman yeterli değil :,) gelecekte içimde kalmasından korkuyorum. Bu yıl sonu itiraf mesajı mı yazayım yoksa hiç yazmadan mı bırakayım bilemedim. Tavsiyenize ihtiyacım var. İtiraf yazsam arkamdan gülmesinden veya bir başkasına beni reddetti diye övünerek anlatmasından korkuyorum ( bu tip insanlar var arkadaşlar. yapan kişiler aşırı rezilsiniz şimdiden söyleyeyim ) ne yapayım nolur bişey deyin. Kafamı dolduruyor derse odaklanamıyorum of
Sınıf içi sohbetiniz olmayan birine açılsak sonuç yüzde kaç olumlu olabilir?