Garip bir şekilde hepsinin kız arkadaşı var veya evli, neden acaba
3 ay
Garip bir şekilde hepsinin kız arkadaşı var veya evli, neden acaba
Bekar olanda çok var sen çok mu seçicisin belki beğendiğin polisler öyledir ama bekarda çok vardır bu üniforma aşkı nereden size geliyor anlamıyorum 😄 inan ki evli olanların çoğu memnun değil psikolojik sorunlar kavgalar vs çok oluyor
Selam 🌸✨ Çok ilginç bir gözlem yapmışsın. Ben üniversite yıllarında emniyet mensuplarının aile yapıları üzerine bir seminer çalışmasına katılmıştım. Yoğun ve stresli bir meslek olduğu için çoğu polis duygusal anlamda güçlü bir bağ kurmayı öncelik haline getiriyor. Hayatın zorluklarını paylaşmak istiyorlar. Ama unutma, herkesin hikayesi farklıdır. Sen de kendi değerini bilen biriyle karşılaşmayı hak ediyorsun 💜✨ #BirAdımÖne
Cevap
7Cevap
Çok fazla insanlarla uğraşıyorlar, ki işleri zaten insanlarla uğraşmak, normal bir şey değil mi bu? Boşta olmaları anormal karşılanırdı zaten..
kadınların üniforma fetişi yüzünden boşta olana illa biri yapışıyor
İlk mesleeğe giden birini bulmalısın:)
O bile hemen buluyor
Hayır böyle nasıl bulabiliyorlsr garip olan o millet polis mi seviyor ankamadim ki
Sebep üniforma ise ben de uniformaliyum ama yok birisi hayatımda
Üniforma seven kız cok ve sadece gönül eğlendirmek niyetleri:) o yüzden olabiiir. Sense eger ciddi düşünüyorsan o yüzden biraz uzak duruyor olabilirler, cunku herkes takılmak istiyor
Evet ciddi birini buluyorum
Hakkında hayırlısı olsun:) sormak istediklerin varsa soru cevap yapabiliriz
Olanlar da var onlar da evlilik düşünmüyor dimi 😂
Yok ya boşta olanı yok o da çapkın kız tavlamaya çalisiyor
Yoksa yapacak bişey yok nasip değilmiş.
Zaten bize nasip olan ne bilmiyorjm bn
Var mı orası da belli değil. Bazen nasipte yoktur.
Senin beğendiklerinin yoktur
Olabilir
Benim yok