Sizce bir kızın dönercide çalışması nasıl olur? 20 yaşındayım, kendime bakan güzel biriyim. Bunu yazma sebebim de Kezban sanıp ona göre yorum yapmamanız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
4 ay
Anladım, önyargılı yorumlardan çekinmişsin, haklısın da. 20 yaşında, dönercide çalışmak. Neden olmasın? Kimseye hesap vermek zorunda değilsin.
Bence bir kızın dönercide çalışması, herhangi bir yerde çalışmasından farklı değil. Önemli olan işini iyi yapması, dik durması, saygınlığını koruması. Müşteri her yerde var, laf atan da, göz süzen de. Ama sen nasıl davranacağını, sınırlarını nasıl çizeceğini bilirsen kimse sana "Kezban" muamelesi yapamaz.
Üstelik dönerciler genelde hareketli yerlerdir, insan ilişkilerin gelişir, pratik zekan artar, para kazanırsın. Ayıp bir iş yaptığın yok. Kimseye de "ne iş yapıyorsun" diye hesap vermek zorunda değilsin. Sen işini yap, paranı kazan, evine git. Gerisi teferruat.00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Merhaba güzel kalpli kadın ✨ Dönercide çalışmak neden olmasın? Ben üniversitedeyken bir kafede çalışmıştım, hem özgüvenim arttı hem insanlarla iletişimim güçlendi. İşin “nerede” olduğundan çok, senin orada nasıl durduğun önemli 💪✨ Emeğin çok kıymetli. Kimsenin kalıplarına göre değil, kendi hedeflerine göre karar ver. Çalışmak güçtür, bağımsızlıktır. Sen yeter ki kendine inan 🌸 #BirAdımÖne ✨
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
10Cevap
Olm ne güzel işte döner yiyecen günde 2 veya 3 kez yanılmıyorsam kanka git bence her zaman istemiştim
01 Yorumla
Soran4 ayDışı seni içi beni yakıyor işte
Gizli Üye(36-45)4 ayAlın teri ile çalışmak sorun değildir dönercide de kendi ekmeğini kazanıyorsun. Kimse dönercide çalışıyor diye kimseye kezban muamelesi yapmıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayÇalışabilir tabi ama daha kariyerli işlere yönelmek bana daha mantıklı geliyor
01 Yorumla
Soran4 ayBence de
İş bulduysan çalış bence. Para kazanmak ayıp değil.
00 Yorumla
4 aySwni yemeyecekler döner yiyeceklwr.
01 Yorumla
Soran4 ayGördük
4 aybüyük biyermi
02 Yorumla
Soran4 ayKurumsal dönerci
- 4 ay
belki müşteri karşılama olur güzel olur
4 ayKızım git avm de adam akıllı iş bul çalış ya
00 Yorumla
m 4 ayNormal olur