Antrenöre yürüsem mi? Acaba bana ilgisi var mı?

Spor salonu değişikliği yaptım buraya geçtim. Ben serbest takılıyorum burada özel ders falan da almıyorum. Bildiklerimi uyguluyorum. Az da olsa bir fizik yaptım. Neyse bir bayan antrenör var. Kendisi başkalarına özel ders veriyor. Orada maaşlı çalışıyor. Yani spor salonunun antrenörü benimle bir işi yok. Yine de selamlaşıyoruz falan. Benim de tipim 10 üzerinden, 8 diyeyim. Fiziğim de böyle. Neyse birkaç kere denk geldik. Fakat şunu fark ettim. Kızın bakışlarını yakaladım. Bir de mesela bir kız geçerken bana bakıyor. Ben kızlara bakıyor muyum diye. Hani spor salonunda başka kızlar da var ama bana bakıyor onlara ben bakıyor muyum diye... Şimdiye kadar hiç şikayet falan almadım. Herhangi bir olumsuz durumla yaşamadım. Spor salonunda erkeklerin kızlara bakması. Zaten normal bir şey. Spor salonunda her erkek her kadına bakar. Siz de spor yaptıysanız erkeklerin baktığını bilirsiniz. Bu bana odaklanmış gibi gözü bende. O kadar erkek var her erkek bakıyordur kızlara ama bunun bu davranışı beni düşündürdü. Selamlaşıyoruz yüzü gülüyor. Hoşuna gidiyor. Seviniyor. Bilemedim ilgisi var mı? Yürüsem mi? Arkadaşça mı yaklaşıp sonra ilerisine baksam ne yapsam acaba?

Bence ilgisi var yürü
İlgisi var. Arkadaşça yaklaş. Sonra dışarda görüşme davet et. Numarasını al
İlgisi olup olmadığını anlamadim. Sende numarasını iste bakalım verecek mi
Bilmiyorum. Yürü bak bakalım tepkisine. Nabız ölç.
Arkadaşca konuş, dışarı kahve içmeye davet et. İlgisi yoksa gelmez zaten
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Antrenöre yürüsem mi? Acaba bana ilgisi var mı?