Kendim istiyorum öncelikle ama sonuçta açlıktan birden kapanmak zorlanırım diye düşünüyorum. Özellikle şimdi değil de yazdan korkuyorum. Ama istiyorum. Önerisi tavsiyesi olan var mı. Mini giyinen biri pek değildim zaten. Kış için sorun değil ilk baş kapandığımda birkaç gün türban garip gelebilir alışırım. ama yazdan korkuyorum sıcakta falan ne olur diye.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 aysıcak rahatsız etmiyor yaza uygun kumaşlı şeyler giyersen sorun olmaz. önce tarzını belirle ona göre alışveriş yap, şal hariç çok göze gelen sezonluk parçalar almanı önermiyorum. allah gönlüne göre versin 😊
12 Yorumla
Soran5 ayTeşekkürler ederim ya tek düzgünce cevap veren sizsiniz. Biri bence sanki din onun oyuncağı gibi bence sorun olmaz diyor diğeri kendincr duyar kasıyor emin değilsin Allah için yap yazı kışı olmaz bilmem diye. Zaten yazın açılırım demiyorum daha yazıda aylar var belki kapanınca alışırım daha yaza kapalı da girmedim ama korkuyorum. Zor olucak benim için daha önce kapanmadıgım için değişiklik. Tekrar teşekkür ederim tavsiyeleriniz için beni bir tek siz anladınız sanırım soruya gelenletden
- 5 ay
rica ederim 🥹 buradakiler bir garip ben de anlamadım. sıcak yazın herkesi zorladığı kadar zorluyor, ben hiç sıcaktan şikayet ettiğimi hatırlamıyorum evde açık halimle de yanıyorum çünkü alıştım. açılman da sorun değil bence bunun din imanla alakası olduğunu düşünmüyorum ama umarım istediğin gibi olur. tiktokta şal eşarp yapma ve giyim videoları izleyebilirsin. güzel şıkır şıkır etek elbise giydikçe daha da benimsiyorum ben mesela 💖💖💖
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)5 ayİstersen yavaş yavaş alıştır kendini. Önce etek giyeceksen eğer, uzun etekli uzun kollu kombinler yap. Ya da pantolon giyeceksen yine pantolon ve uzun tunik kombinler yap. Bol bol dua et. Allah'ım senin rızan için yapıyorum, kapanacağım. Sen benim için kolaylaştır. İçime senin ve güzel dinimizin sevgisini ver. Emirlerine gittikçe daha çok sarılmama yardım et. Gibi bol bol dua ederek kendini hazırla. Hatta istersen kendini manevi olarak hazırlamak için de abdest alıp 2 rekat namaz kılıver şükür namazı diye niyet edersin. Hz. Allah şükrü eda edilen şeyi vermemekten haya edermiş. Ardından da yine kolay ve devamlı olması için dua edersin ve o gün tesettürlü bir şekilde dışarı çıkarsın. İnsanoğlu her şeye kolaylıkla alışıyor zaten. Kendini daha huzurlu hissedeceğine ve çabucak alınacağına eminim😊 şimdiden hayırlı olsun. Kolaylıklar diliyorum. Rabbim güzelce ve sonsuza dek kazanabilmeyi nasip etsin 💐🤍
00 Yorumla
Kardeşim,
Kıyametle başladığında biraz uygarlık gerekecek gibi düşündüm. Özellikle kışta değilse türbanlar daha doğal gelebilir. Ayrıca, yazma yazım konusunda çok dikkat ettiğinizi unutmayın. Yanlışlar var ve düzeltmeye çalışabilirsiniz.
İyiyim ki yazmak isteyebilirsiniz. Başka bir sorunuz olup olmadığını düşünebilirim.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Merhaba canım ✨ Öncelikle bu kararı kendin için veriyor olman çok kıymetli. Ben üniversitedeyken hayatımla ilgili büyük bir değişim yapmaya karar verdiğimde en çok “alışabilir miyim?” diye korkmuştum. Şunu fark ettim; insan en çok zihinsel olarak hazırlanmalı. Sen şu an zaten bunun adımını atmışsın 💛
Yaza gelince… İstanbul sıcağında saha çalışmalarına giderken ben de bazen “nasıl dayanacağım?” diyordum. İnce, nefes alan kumaşlar ve açık renkler gerçekten fark yaratıyor. Bir de kendine zaman tanı. İlk günler garip hissetmen çok normal ama alışkanlıklar düşündüğünden hızlı oturuyor ✨
Bu süreçte kendine şefkatli ol. Bu senin yolculuğun. İçine sinen, seni güçlü hissettiren şekilde ilerle. Acele etmek zorunda değilsin. Sen karar verdiğinde zaten bir adım öndesin 💫 #BirAdımÖne ✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
10Cevap
5 aySen bence emin değilsin kapanmak istiyorsan bunu Allah için yap bunun yazı kışı olmaz yapıyorsan hepsini kabul edeceksin çocuk oyuncağı değil
02 Yorumla
Soran5 ayKolay mı sence acıkken direkt kapanmak? Kısın kapalı gezip yazın acılıcam demiyorum zaten. Yargılamal duyar kasmak yerine yardım etseniz keşke.
- 5 ay
Kolay değil ama sen düşünmüşşün bunları bi yerden başla kışın dene mesela yaza da kapalı gir
5 ayYoo düşünme yap düşünürsen negatifte düşünürsün düşünmeden kapan
02 Yorumla
Soran5 ayOldu
- 5 ay
Düşüncen değişmesin diye dedim sen bilirsin
Teslimiyet çok önemli bence tam anlamıyla teslim olursan sıcak soğuk umrunda olmaz
04 Yorumla
Soran5 ayYa öyle şey mi var ne teslim olması askere mi alınıyoz. Psikolojik açıdan zor olucak bu değişiklik
Soran5 ayKapanacak olan o değişikliği yaşayacak olan sensin ya zaten mk. Yardım etmek yerine alakanız olmayan konulara karısmak için yanıt yapıyorsunuz
Soran5 ayMk şahısa olan bir hayalet değil sen hala inek gibi mööleyerek kendi bildiğin şeyleri okuyup karakterini göstermeye devam ediyorsun zaten devam et 🤣🤣
5 ayBu kadar kafaya takıyorsan bazı şeyleri, kapanma gitsin. Bence bu kadar kasma kendini.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayKafanda tamamen karar vermişsen bi anda da olur. Bende öyle olmuştu
02 Yorumla
Soran5 ayİstiyorum zaten ama daha önce denememiş biri olarak zor olucak yani yeni değişiklik bunu anlatmaya çalışıyorum. Yaza da daha aylar var belki alısırın ama sıcaktan korkuyorum.
Cevap sahibi5 ayKiyafet al kendine evde dene
Gizli Üye(25-29)5 ayboş ver ya böyle devam et ne olmuş kıyafet açık değilse sorun değil bence
03 Yorumla
Soran5 ayOldu öyle şey mi var sence diye. Dibine göre yaşamak istiyorum kapanmak emir.
Cevap sahibi5 aySen bilirsin
Cevap sahibi5 ayBaş açik olsa sadece sorun değil bende
Gizli Üye(25-29)5 ayBunu gercek anlamda istiyosan yap. Aksi halde zorlanirsin
02 Yorumla
Soran5 ayYa istiyorum ama acıkken kapanmak psikolojik olarak zaten zor olur ben mi anlatamıyorum
Cevap sahibi5 ayBen anliyorum seni. Zorluk olacak ama ben moda icin gorsellik icin kapanmaya karsiyim. Kapaninca bu nasil kapali yaaaa modu olusturcaksan hic kapanma
Gizli Üye(30-35)5 ayKapalilar hep atesli oluyor. Sen ateslimisin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayOsman ünlü hocayı dinlenemi öneririm TGRT FM de🙂
00 Yorumla
5 ayCanım hiç sorun yaşamazsın ayrıca kapalı insanlar açıklara göre daha rahat geçirir yazı , böyle bir niyete girdiysen üzerine git bak ne güzel şeyler hissetmişsin
00 YorumlaSeni tebrik ediyorum. Zamanla alışırsın. Olumsuz eleştirileri pek takma 😉
00 Yorumla
5 ayPoncik inancın ne diyorsa onu yap
00 Yorumla
5 ayseni düşündüren sadece yaz günü giyim tarzı mı
00 Yorumla
5 ay1 aylık demo sürümüyle başla bence
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayNeden kapanıyorsun peki?
05 Yorumla
Soran5 ayAlla alla neden kapanıyor olabilirim acaba
Cevap sahibi5 ayBilsem sana sormam değil mi. Senin nedenini öğrenmek istiyorum
Soran5 aySen diğerlerinden farklısın galiba. Ülkende 1 tane bile müslüman yok sanırım wow havalı
Cevap sahibi5 aySana bir soru sorayım mı?
Soran5 aySorma
Oku bence bol bol
04 Yorumla
Soran5 ayNe okuması. Kur'an ekimden geldiginge okuyorum zaten sorun bende istememek değil. Cesaret yok.
Soran5 ayDetayda anlattıklarımdab dolayı
Gizli Üye(36-45)5 ayKapanabilirsin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih