Sizce bu süreçte her gün düzenli çalışarak Sizi güzel bir puan elde edilir mi güzel bir sıralama mesela ebelik kazanılır mı sizce bilenler benim yorumuma gelebilir mi temelim olmadığı için her şeyi baştan aldım Çünkü majör depresyon ve sosyal anksiyete yaşadım 5 ay boyunca her gün işkence dolu günler yaşadım sonra iyileştim bunun yanında hafıza kaybı da yaşadığım için doktor bana ilaç yazmıştı hiçbir şey hatırlamıyorum dolayısıyla her şeyi baştan aldım temelin Yok hiç her şeye sıfırdan başladım matematik Türkçe fen yaşım 18 18 yaşındayım Spor da yapıyorum kişisel gelişimime de odaklanmışım buraya gelip de bana yardımcı olursunuz mutluluk duyarım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aynen 15 ay gibi bir süre var senin için bu assez bir süre aslında düzenli çalışırsan güzel bir puan elde edebilirsin bence. Ebelik kazanmak için gereken puanı elde etmek mümkün sanki. Benim önerim her gün belirli bir süreyi çalışmana ayırarak düzenli bir şekilde ilerlemek olsun. Mesela günde 5-6 saat gibi bir süre çalışabilirsin ve arada sporunu da ihmal etmemelisin. Çünkü spor da mental sağlığın için önemli. Senin yaşadığın majör depresyon ve sosyal anksiyete gibi şeyler gerçekten zor şeyler ama iyileştin ve şimdi yeniden başlıyorsun ki bu gerçekten güzel bir şey. Hafıza kaybın ve tudo
03 Yorumla- 5 ay
Zamanını ayırıp böyle güzel şeyler yazdığı için çok teşekkür ediyorum Sizlere dediklerinizi dikkate aldım ama üstteki biri bana hakaret etti Senden bir b** olmaz dedi sevemini sordum yazmadı niye öyle bir şey yazdı Ben de bilmiyorum oysa ki bugün denemelerde birazcık artış oldu yeni başlamama rağmen bildiğim konularda mesela yapabildim düşük net olsa da
- 5 ay
Buradaki yazan kız insan Sarraf olduğunu söyledi Senden bir b** olmaz ancak tuvaletçi olursan garson olursun dedi Ve bunu yazdığım şeylere bakarak söyledim Neden böyle bir şey dedi ki yani ben onu anlamıyorum kötü bir şey de yazmadım Oysa ona karşı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
2Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 5 aybolca çalış bence
11 Yorumla- 5 ay
Teşekkür ederim😊
Bu sene de şansını dene, ben de ikisine hazırlanıyorum şansımi denemek için. En azından sana tecrübe olur bu sene girersen
15 Yorumla- 5 ay
İlk defa gireceğim inşallah başarılı oluruz ikimizde
- 5 ay
İnşallah sende beklemediğin çok güzel sonuçlarla karşılaşırsın başarılar diliyorum. :)))
- 5 ay
Rica
Gizli Üye(18-24)5 aySenden bı bok olmaz
05 Yorumla- 5 ay
Niye öyle dedin ki bugün netlerim de artış oldu
- 5 ay
Bir b** olmaz diyorsun bari Sebebini söyle de yanlışlarımı düzelteyim Ayrıca b** demen çok yanlış
Cevap sahibi5 ayGarson olursun anca tuvalet yıkarsın canım ben insan sarrafiyim
- 5 ay
Yaptığın şey çok kırıcı bir kere benim hayatımdan neler yaşadığımı ne yaptığımı Hiç bilmiyorsun bile Ayrıca garsonlara hakaret yaptın tuvaleti yıkamakta bir şeydir bir yerlere geldiğimde görürsün o zaman bunu unutma tekrar güncelleyeceğim Ayrıca bu yolda tek başıma değilim üniversitede arkadaşlarım da var İnsan sarrafıyım demekle açıklama yapmaktan kaçamazsın söyle Neden öyle dedin
- 5 ay
Benden bir b** olmaz diyorsun da acaba Senden ne olmuş Kim bilir
5 ayHangi sjnavlar
04 Yorumla- 5 ay
Kpss yaş
- 5 ay
Yks
- 5 ay
Kolay gelsin bu sene kpss dimi
- 5 ay
He
Gizli Üye(25-29)5 ayKolay gelsin.
01 Yorumla- 5 ay
Teşekkürler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Çalışıyorum 3 sınava hazırlanıyorum tek bir programdan üniversite sınavına 15 ay 3 gün gibi bir süre var 2027 yılı gireceğim çünkü?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne