Guvenlik olarak calistigim yerde muhasebeye alim yapilacakti.
Ben isletme okudum, notlarim ve bilgisayarla aram iyiydi, evde yazilim bile yapabiliyorum, akrabalarimin muhasebe işlerini goruyorum karsiliksiz; hep istiyordum ama iş bulamamistim. Burasi da icimizden kimseyi gecirmiyordi. Teste cagirdilar.
Klavye testinde heyecan yaptim. Daha once hic boyle bir firsatim olmamisti. Hep vasifsiz işlere aliyorlardi beni.
Panik yaptim cok hizli yazmaya calisirken bazi satirlari atladim ve ikinci bir sans verilmedi. cok uzuldum.
Evde ve kurslarda mukemmel yapabiliyorken orada hic yapamadim.
Yarim sayfalik yaziyi 10 dkk gibi uzun surelerde yazanlar ve yemek yemeyi bilmeyen agzini sapirdatan, tas kafa trasiyla gezen tipleri aldilar, onlar hatasiz yazmayi biliyor en azindan dediler, ben de hatasiz yazabiliyorum ama bu bir anlik heyecandan oldu. Ustelik uzman elemanlari bile arada hata yapiyor.
Gercekten yasamak istemiyorum şu an, hayatim nasil gececek burada curuyecegim galiba gercekten vasifsiz biriyim

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Topla kendini ve öyle düşünme aptal bir mülakat sadece.. her şey öyle değildir onlar indan değil öküz aradıkları kesin. her şey kısmettir. canını sıkma ben malimüşavirim ve gerçekten çalışmak istersen bir kaç şirket var sorarım muhakak ve ön muhasebe için gerekirse öğretirim de sana ama kendini üzme hele bu saçma canım bir sistemdeyken. sen değerlisin değerin elbet bir gün çıkacak piyasaya kendine inancını ve güvenini asla yitirme unutma bir kapı açılır bir kapı aralanır. hayat böyle bunun için üzülme.
Cok tesekkur ederim cok sag olasin bana umut verdin
Birçok genç sizin gibi, Rabbim ben dahil herkesin yardımcısı olsun. Lütfen üzülmeyin ve bu mübarek ayda bol bol dua edin. İnşaAllah Rabbim nice kapılar açar.
Onlarin referansi var mı bence.