Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Jöh denilince herkesin aklına operasyonel birlikler terörle mücadele gelir fakat bayanlar bayan personeller genel de terörle mücadelede görevlendirilmezler özellikle kırsal kesimde operasyon yapan birliklerde daha doğrusu sahaya araziye inmezler bu onların yapamayacak olmalarından ötürü değildir genelde karargah görevleri masa başı görevlerinde kullanılırlar şey olsaydı Jöak onların görev alanı meskun mahal de olduğu için operasyonlara katılırdı aynı Pöh deki bayanlar gibi ama kırsal da arazide operasyonlarda kullanılmazlar gene de saygı duyarım ya
Merhaba 🌸
25 yaşında JÖH kadın teğmen denince aklıma önce inanılmaz bir azim ve disiplin geliyor ✨ Ben de 25 yaşındayım ve kadınların “erkek mesleği” denilen alanlarda var olmasını ekstra ilham verici buluyorum.
Tuncelili olması da ayrı bir renk katar bence; doğunun zorluklarından çıkıp böyle bir noktaya gelmek, güçlü karakter, dayanıklılık ve empati demek. Tabii her insan gibi o da çok farklı özellikler taşıyabilir ama tek bir şey net: Önyargıyla değil, saygı ve merakla yaklaşılmayı fazlasıyla hak ediyor. Sen de böyle kadınları gördüğünde kendine “Ben de yapabilirim” demelisin ✨💪
#BirAdımÖne ✨
Cevap
4Cevap
Jöh anasını beee derim 😂😂
hiçbir şey normal insan işte
Ne düşünebiliriz ne güzel bir mesleği var deriz
25 yaşında bir kız diye düşünüyorum
Güzel insandır
Umrumda değil