Evli ve çocuklu diyetisyene karşı yanlış duygular hissetmem normal mi, ne yapmalıyım?

Hayat stresi hastane stresi derken ben yanlış duygulara kapıldım.

Bizden sorumlu diyetisuen çok tatlı ve yardımcı bir adam. Ben de işte Allâh ne verdiyse sordum ona. Stajyer diyetisyenim ben. Ve tek kişilik grup olarak stajimi yapıyorum.

Benden başka bi kız grubu daha var ama onlar hiçbi şey sormuyor. Hiçbi şey yapmıyor. Neyse erken cikmislar onlar hastaneden eve gitmişler.

Benim çıkmama yarım saat kala servise çıktı diyetisyen ama işi olduğu için sanırım. Sonra ben çok oyalandım çıkış imzamı atmak için odasına gidicektim ama bir baktım o da benim katimda bayağı beklemiş. Ben gelince beraber gittik odasına. 10 kat merdivenlerden aşağıya indik. Yani çok muhabbetci bi adam ama ben böyle durumlarda kendimi kurban gibi hissediyorum. Dizilerde intorn doktor başhekim çatışması olur. kader ağlarını örer. Tani adam evli ve bebeği var. Bana o gözle bakmadı asla. İmada da bulunmadı. Benim aklım oraya kaydi

Güncellemeler
4 ay
Katlar arasında tek başıma dolaştım hastalarin odasını gezdim. Bir de scrubs makyaj var ya hani dizideki başrol intorn kız gibi hissettim. Ndndnndndnd
Evli ve çocuklu diyetisyene karşı yanlış duygular hissetmem normal mi, ne yapmalıyım?