- Sen öyle şeyler yapman falankes dediğinizi duyar gibiyim 😒
- falankes değil flankes.. hem ben dedim bana güvenmeyin sağım solum belli olmaz.. ama yok dinleyen kim..

Falankes değil de sana felaknas daha çok uyuyor onu kullan bence hazır ramazan geliyor djdd. Tabi ki yan çizmişsindir kim koşacak 90 dk bir topun peşinde
Seni mi kırıcaz bundan sonra senin arın Fatih olsun
Evet bal yapacakmış
Selam 💫
Bence “yan çizmek” değil ama sorumluluk aldıysan son dakika vazgeçmek karşı tarafı zor durumda bırakmış gibi duruyor 😅 Ben de üniversitede kadın hakları atölyesine geleceğim deyip son anda caymıştım, grup bozulunca çok üzülmüşlerdi. O günden beri söz verirken iki kez düşünüyorum.
Arkadaşlarına dürüstçe “planım değişti, sizi zorladım farkındayım” dersen aranız yumuşar. Sözünü daha az ama net verdiğinde, kimse “Flankes yine yapmaz” demez, tam tersi “O söz verdiyse gelir” der ✨
Kendine yüklenme, bunu bir gelişim dersi gibi düşün, bir dahaki maça hem git hem de efsane oyna 😉 #BirAdımÖne ✨
Cevap
5Cevap
Halı sahaya adam aramak ne kadar zor bilin mii gen3lde yan çizenlerin arkasındab küfrediyorlar ahsasj
Aösmösös öğk
Sansürsüz atsana bana 😄
Bu yapılmaz bu arada acil işin yoksa çok ayıp
Kızlar bir adım öne nedir ya öyle bir kategori de mi vardı 😅
Bilmiyorum ' lan ' .
🤦
Cizmissindir ama suçlu sen degilsin sana guvenip plan yapanlar😒
Kızmaktan başka çıkış yolu yok, yeminliyim kendi çıkarlarına bakmayan insanlar benden sonra anasını satıp falan yaparım.
Sitenin komiği gerçekten komiği daha sık görelim mümkünse
Son dk halısahaya gelmeyen kankim;
https://www.youtube.com/embed/hCtAVYodXjs
Artik sen bir gaysin.
Çok pis küfür yemişsindir haberin olsun 😃
Yapmışsındır kesin shdhd
Dedi ve yaptı shdhd
Onlara soyle Ecrin geluyo
Yapmamışsındır jsn
Yapmazsın tabii jsn
Dimi jsn 😒
Mekan nerde iki çalım atıp geleyim