Bazi Kadın subay astsubaylar karaktersiz küfürbaz mı?

Ya ben aslında hep asker olmak isterdim ama duyduklarım beni soğuttu. Kuzenim askerden geldi Kadın yuzbaşı bazi askerlere küfur ediyormuş mesela er olan asker yüzbasina biseler sormuş oyle buyuk kabahat işlememiş yuzbasi kadin argo kelime s.. git bilmem nerene koyarım filan demiş. Bazi astsubay ve subay kadinlar küfürlü konuşuyormuş. BEN simdi kadın asker olsam hemcinsim bana da böyle kufur eder mi bana etmese bile erlere kufur argo etmesine ben dayanamam böyle insanlarla çalışmak istemem. Ama kime sorsam var oyle kadinlar diyor. Benim anlamadığım bir kadın oyle tanımadığı birine küfür etme cesaretinden bulunamaz eger maganda değilse. günlük hayatta bile cesaret edemez. Bu nasil bir karakter nasil bir cesaret kierin birine kufur edebiliyor çocuk ağlamış sonradan aradan 5 yil geçmiş çocuğun ozguveni kaybolmuş olayi unutamamış. Asker olma hayalim azaldı biraz yaa var mı bole kadin rutbeliler gercekten ortada sebeb yokken ufak sebeplerden kufur etmesini bir kadının aklim almiyor. Sokaktaki özel sektor ya da herhangi bir devlet kurumunda herhangi birine kufur eden yok böyle ben denk gelmedim.
Bazi Kadın subay astsubaylar karaktersiz küfürbaz mı?