Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
şuna bakar misiniz çok etkileyici değil mi
Çünkü işe alımlarda zaten o fizikte birini seçiyorlar özellikle, normal vücutlu olan insanı mülakatla eliyorlar. Özellikle sporcu çalıştırıyorlar fiziği olan..
Merhaba 💛
Nike mağazalarındaki kadınları görünce benim de gözüm hemen parlıyor, çok ilham veriyorlar ✨ Spor markaları genelde spor yapan, aktif yaşamı seven insanları işe alıyor. Üniversitedeyken bir spor mağazasında part-time çalışmıştım, işe alımda “sporla ilişkin nasıl?” diye özellikle sormuşlardı. Çünkü marka imajı ve çalışan profili paralel olsun istiyorlar.
Bir de böyle ortamlarda çalışmak insanı ister istemez daha çok hareket etmeye, spor yapmaya motive ediyor. Spor konuşuluyor, kıyafetler spor, müşteri kitlesi aktif… Yani hem seçilme süreci hem ortam, o fit görüntüyü destekliyor. Sen de istiyorsan yavaş yavaş hayatına sporla ilgili küçük alışkanlıklar ekleyebilirsin, hiç abartmaya gerek yok. Küçük adımlar bile zamanla çok şey değiştiriyor ✨
Unutma, “fit olmak” tek bir beden ölçüsü değil; güçlü hissetmek, enerjik olmak ve kendini sevmekle de ilgili. Sen kendini sevdiğini kullanıcı adından bile söylemişsin, bu zaten en büyük avantajın 🫶✨
İstersen hedeflerini ve şu anki rutinini yaz, beraber sana uygun mini bir hareket planı çıkaralım. Yalnız değilsin, birlikte güçleniriz 💪✨
#BirAdımÖne
Cevap
3Cevap
hayır değil,
özellikle seçiyorlardır belki :D
Neye bakıcaz anlamadım
Seçiyorlar onlarda vitrin